Szilvásy testvére közölte Pintérrel, hogy Orbán és szektája felelős a 2006-os viharért, így készítették elő a királyságot

Szilvásy testvére közölte Pintérrel, hogy Orbán és szektája felelős a 2006-os viharért, így készítették elő a királyságot

A 2006. augusztus 20-i viharral foglalkozó szakértői vizsgálóbizottság felállítását kéri Pintér Sándor belügyminisztertől Szilvásy Péter, a Gyurcsány-kormány miniszterének, az akkori tűzijáték lebonyolításáért felelős kancellária vezetőjének, Szilvásy Györgynek az öccse.

A grafológus, korábban a Kormányzati Tanácsadó Jósdát is működtető Szilvásy Péter tegnapi keltezéssel írt, Pintér Sándornak címzett levelét a PestiSrácok.hu postaládájába is befújta a szél. Szilvásy Péter egyebek mellett ebben azt állítja, egy „titkos”, nyolctagú „szekta áll a 2006. augusztus 20-án kitört paranormál jelenség – orkánszerű vihar – hátterében, akik telepatikus tömegmanipulációt” hajtottak végre. Szilvásy szerint „az egyik megrendelő a banda egyik tagja, Orbán Viktor miniszterelnök volt, és Szijjártó Péter is a titkos társasághoz tartozik”. Leestek már a székről? Előre szólunk, itt még nem gurultak el teljesen a Szilvásy-gyógyszerek! Öveket becsatolni, jöjjenek a részletek! A nyugalom megzavarására alkalmas írás következik!

A 2006. augusztus 20-i viharral kapcsolatos több éves vizsgálati eredményeit osztotta meg tegnap Pintér Sándor belügyminiszterrel Szilvásy Péter, a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati miniszterének, Szilvásy Györgynek az öccse. Egyúttal a grafológus, az MSZP-SZDSZ-érában Kormányzati Tanácsadó Jósdát is működtető Szilvásy Péter arra kérte Pintér Sándort, hogy állítsa fel a 2006-os viharral foglalkozó szakértői vizsgálóbizottságot. Szilvásy tegnap írt egy több címzettnek is elküldött levelet a belügyi tárca vezetőjének, amelyet a PestiSrácok.hu postaládájába is befújt a szél. Erősen kapaszkodjanak, mert szöveghű Szilvásy-idézetekkel, megállapításokkal teletűzdelt írás következik.

Hírdetés

„Ön bizonyára tudja, hogy a 2006. augusztus 20-án kitört paranormál jelenség – orkánszerű vihar – hátterében telepatikus tömegmanipulációt jeleztem. Az augusztus 20-i ünnepségen, Budapesten, csaknem másfél millióan vettek részt. A tömegre egy titkos szekta (nyolcan lehettek, a vezetőjük ismert manipulátor) a Budai vár és a Parlament közötti úton elhelyezkedve telepatikus, hipnotikus indukciókat szuggeráltak a tömegre, valamint pszichotronikai hatást is gyakoroltak rá. A mentális szintű támadás kb. 5 hipnoindukciót tartalmazott, többek között: „Isten vagyok!”, „Király vagyok!”, „Abortusz!” Ez utóbbi a legveszélyesebb és váltotta ki – áttételes mechanizmussal – az orkánjelenségét. A banda szándéka többféle lehetett: megfélemlítésen keresztüli manipuláció és hatalom megszerzése, beprogramozása az embereknek egyfajta királyságra, elrettentés a nemzeti ünneptől (ezután már ilyen nagyszabású nemzeti ünnepünk nem volt)” – üti fel a Pintér Sándornak címzett levelet Szilvásy.

A jósdaalapító szerint nagyon súlyos terrortámadás történt 2006-ban, amelyet az egész emberiség ellen elkövetett bűnnek értékel. „A leírtakkal és történtekkel kapcsolatban most szeretném megkérdezni Önt és jelenlegi BM vezetőket: végeztek-e szakértői vizsgálatot a 2006-os események és elkövetőnek felderítése érdekében? Szeretném jelezni, hogy az információink szerint az egyik megrendelő a banda egyik tagja, Orbán Viktor, mostani miniszterelnök volt, és Szijjártó Péter is a titkos társasághoz tartozik” – tesz súlyos megállapítást Szilvásy Péter. Levelében azt is megjegyzi, „Orbán Viktor az államellenes, a legális kormány illegális, erőszakkal történő elmozdításának bűnében volt társ tettes”.

A korábbi Gyurcsány-miniszter testvére Orbán Viktor kézírásának grafológiai elemzését is elvégezte, és arra jutott, hogy a kormányfő „telepatikusan manipulált, őrült, cezaromániás és szadista hajlamai erősek, és egy ilyen szinten lévő vezetőnél megengedhetetlen”. Szilvásy állítja, Orbán Viktor csak egy marionettfigurája a szektának, és ezt onnan is tudja a grafológus, hogy sok mindent elmondott neki a szektáról a banda egyik kiugrott tagja, Dicső Balázs, a beszélgetésüket pedig felvette és átadta az NBH vezetőinek.
Szilvásy a csalás mechanizmusát is felvázolja Pintér Sándornak. „Orbán Viktor azoknak akar megfelelni, akik őt hatalomra juttatták, a titkos szektának, és utána persze mindenki másnak. A szekta vezetői utálják a magyarokat és okkal félnek is a bosszúnktól” – sorolja a társadalom mentális rombolásának a mechanizmusát Szilvásy Péter. Levelében azt is megjegyzi a belügyminiszternek, hogy „ha a fentiek igazak, akkor Ön tulajdonképpen kiszolgálója egy nemzetellenes rendszernek”.

Szilvásy a levélben a Kádár-korszakért is lelkesedik, s megjegyezi azt is, hogy „Orbán Viktor sem engedélyt, sem felhatalmazást nem kapott a királyság visszaállítására”. A Kormányzati Tanácsadó Jósda korábbi működtetője azt is leszögezi, hogy a kommunizmusnak nem lehettek áldozatai, csak a sztálinizmusnak. „De Sztálin már hatvan évvel ezelőtt megdöglött!” – veti papírra Szilvásy, aki a nemzet szétzilálójaként említi Orbán Viktort.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »