SZILÁGYI ÁKOS BARÁTOM LEVELE

„Zsoca! Örülök, hogy ……Ő marad!

MÁS: néhány gondolatom a TV maci előtt.

Apróságok az új világrend előestéjén

A CNN tegnap meginterjúvolta Robert Cahaly-t, a Trafalgar Groupnak vezetőjét
és tágra nyilt szemekkel, fejcsóválva hallgatta a több mint jóslatot.

2016-ban Robert Cahaly, a The Trafalgar Group képviselője az unortodox közvélemény-kutatás segítségével Donald Trump választási eredményeit jósolta meg. Szerinte az alulszámolt választók ismét megválasztják Trumpot.


Közben ma Trump elnök egy reptéri gyors kérdésre kikérte magának, hogy ne lehessen a választás napján az eredményt megtudni és kifogásolta, hogy 2020-ban a rendelkezésekre álló technikai eszközök fényében se lehessen az összegzést elvégezni és eredményt hirdetni azonnal. Kifogásolta továbbá a Legfelső Bíróság döntését, miszerint napokon át lehetséges még számolgatni a postán érkező szavazatokat.

Hírdetés

Ne csodálkozzunk – teszem én hozzá -, ha a billegő és mindent eldöntő államokban még hosszú napokon át nyálazgatják majd az eredményt egész addig, amíg nem jön ki a matek. Hasonló demokráciafelfogás ez mint amikor az EU-s intézmények addig szavaztatják a képviselőket amíg nem sikerül a megálmodott eredményt megszülni.
( Mellesleg Biden is azt hangoztatja, hogy nem engedjük Trumpnak ellopni ezt a választást.)

Az elnök elmondta, hogy ez az egyetlen módja az ő legyőzésének, ha valahogy így, utómunkákkal képesek lesznek elcsalni a választásokat.
Félelme nem alaptalan. 2016-ban meglepetés volt Trump győzelme.
A deep state nem szeret meglepődni.

Országszerte megszaporodtak és egyre nagyobb méreteket öltenek az elnök melletti megmozdulások. (96 miles nevü „gyülekezet”)

New Yorkban a Trumpot támogató autósok egy soha nem látott, több kilóméteres és minden sávot és a Mario M. Cuomo hidat is elfoglaló demonstrációval hívták fel magukra a figyelmet.


Amerikában pedig egymás után szegeznek kirakataik elé védő faburkolatokat az üzlettulajdonosok. Mintha egész Amerika egy hurrikánra készülne. Vagy épp arra készül?

Félő, hogy valami olyasmit fogunk látni a következő napokban, amit az elmúlt fél év hihetetlen történésinek fényében sem tudunk még elképzelni.

Kapcsoljuk be hát biztonsági öveinket! Készítsünk magunk mellé egy dobozka Daedalon tablettát és üljünk le kedd éjszaka a TV elé.
A bátrabbak néha-néha átkapcsolhatnak a CNN-re, a nagyon szédülősek csak maradjanak „itthon”. Feltétlenül mormolgassunk el néhány imát. Új világot szülünk a jövő héten.
Nagyon nem babra megy ez a meccs. Ha vesztünk -feltéve de nem megengedve-, nem lenne elég kialudni magunkat.”


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »