Szijjártó kamerán kívül is remek -VIDEÓ!

Szijjártó kamerán kívül is remek -VIDEÓ!

Kiderült: Adáson kívül még a véresszájú CNN-es, Richard Quest is odavan Magyarországért… – Nézzék meg!

A CNN tulajdonképpen az amerikai Demokrata Párt szócsöve, így nem meglepő, hogy minden lehetséges alkalommal igyekeznek támadni hazánkat, ebben azonban legfőbb ellenfelük éppen a náluk gyakori vendégként szereplő Szijjártó Péter, aki gyógypedagógiai alapossággal világosítja fel a csatorna műsorvezetőit a valóságról – úgy tűnik, sikerrel.

Hiszen amint a tárcavezető által megosztott, kulisszák mögötti videóból kiderül, adáson kívül még Richard Questet is lenyűgözi a magyar kormány határozottsága. Szijjártó Péter legújabb CNN-nek adott interjúban, amelyben a külgazdasági és külügyminiszter ismét elmagyarázta a balliberális csatorna műsorvezetőjének, hogy a kormányunk elsődleges szempontja a magyar emberek szolgálata, ezért nem vagyunk hajlandók csatlakozni a hatástalan szankciókhoz.

Bár a műsorban Richard Quest hozta a szerepét és továbbra is meglehetősen ellenséges hangvételt ütött meg a tárcavezetővel szemben, utóbbi kiderült, hogy a kulisszák mögött ő is teljesen másként gondolkodik Magyarországról.

Elismerően szólt ugyanis a kormány kőolaj- és földgázbeszerzéseiről, és kijelentette, hogy szeretne mielőbb Magyarországra látogatni, “de csak jó időben”. Kétharmados támogatottsággal minden megoldható – válaszolta erre Szijjártó Péter.

 

Hírdetés

Videó forrás: Szijjártó Péter Facebook oldala: https://www.facebook.com/szijjarto.pe…

Forrás:

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »