Szijjártó: Globálisan is felpörgött a fake news kampány

Szijjártó: Globálisan is felpörgött a fake news kampány

Kemény vélemény!

A magyar pedofilellenes törvény kapcsán globális álhír-kampány zajlik – erről beszélt Szijjártó Péter Luxembourgban az Általános Ügyek Tanácsának ülése után. A törvény nem diszkrimálja a melegek közösséget – szögezte le a külügyminiszter. A tárcavezeőt elmondta, a szabályozás célja az, hogy megvédje a magyar gyerekeket a pedofiloktól és biztosítsa, hogy a gyerekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése a szülőkre tartozzon.

Szijjártó Péter elmondta, a törvény semmilyen társadalmi csoportot nem különböztet meg hátrányosan, a törvény egyetlen dologról szól: megvédeni a magyar gyerekeket. Megvédeni egyrészt a pedofiloktól, másrészt pedig biztosítani, hogy a gyermek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése kizárólag a szülők joga és felelőssége legyen – húzta alá a külgazdasági és külügyminiszter.

Hírdetés

Az Országgyűlés június közepén fogadott el törvénymódosítást, amely egyebek mellett kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.

HírTV – MTI

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »