Szijjártó felkavaró interjúja

Szijjártó felkavaró interjúja

Magyarnak akarjuk megőrizni Magyarországot!

Az amerikai Voice of America hírügynökségnek adott interjút a magyar külgazdasági és külügyminiszter.

– mondta Szijjártó Péter, aki a Voice of America hírügynökségnek adott interjút. A pénteken publikált írásban a politikus leszögezte: szuverén joga Magyarországnak eldönteni, kit enged be az ország területére, illetve hogy a magyarok kikkel akarnak együtt élni.

Mint mondta: elfogadja, hogy az Európai Unió néhány tagállama pozitívumként gondol a migrációra, ugyanakkor azt is el kell fogadni, hogy a magyar kormány erről mást gondol. Emiatt pedig nem kellene elítélni a magyar vezetést.

Hírdetés

Szijjártó Péter szerint azok a támadások, amelyeket az Európai Unió, valamint a különböző ”civil„ szervezetek intéznek a magyar kormány ellen, egy félreértésből adódik. Ez pedig az, hogy nem tudják, mi számít emberi jognak, és mi nem.

A külügyminiszter az interjúban hangsúlyozta: Magyarország bebizonyította, hogy ha katonákat és rendőröket küld a déli határra, akkor a migráció nagyon is megállítható, ellentétben azzal, amit az ENSZ állít (azaz hogy a bevándorlás elkerülhetetlen). Mint mondta: tengeren ugyanígy lehetséges megálljt parancsolni a migrációnak, ezt Matteo Salvini olasz belügyminiszter bebizonyította.

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »