Szíj Melinda is aláírt: „a Bérunió egy előre mutató kezdeményezés”

Szíj Melinda is aláírt: „a Bérunió egy előre mutató kezdeményezés”

A Jobbik és több közép- valamint kelet-európai ország által indított béruniós kezdeményezés lényege az, hogy csökkentse nyugati és keleti térség közötti óriási bérkülönbségeket. Az erről szóló ívet ki lehet tölteni online és a Jobbik országszerte megjelenő standjainál is.

Az aláírók között egyre több közszereplő jelenik meg: múlthéten a volt LMP-elnök és országgyűlési képviselő, Schiffer András támogatta aláírásával a béruniós kezdeményezést, majd hétfőn Miskolcon a város volt KDNP-s polgármestere, Kobold Tamás támogatta a kezdeményezést, majd kedden hozzájuk csatlakozott Illés Zoltán volt fideszes államtitkár.

A Bérunió Facebook-oldalán szerdán is megjelent egy újabb aláíró személy, ezúttal a Fonogram-díjra jelölt Szíj Melinda énekesnő, aki a 2010-es Megasztár dobogóján végzett.

Szíj Melinda, Fonogram-díjra jelölt magyar énekesnő, a 2010-es Megasztár harmadik helyezettje is támogatja a béruniót,…

Közzétette: Bérunió – 2017. szeptember 6.

Hírdetés

Szíj Melinda az Alfahírnek azt mondta, azért támogatja a béruniós kezdeményezést, mert „javíthatatlan idealistaként” meggyőződése, hogy a célok eléréséhez tettekre van szükség, és ez most

„mindenképpen egy előre mutató kezdeményezés”.

Úgy vélte, hogy ha valaki a fejébe veszi, hogy célját kerül amibe kerül de végigcsinálja, akkor már nem az lesz a kérdés, hogy

valami miért nem valósítható meg, hanem az, hogy azt hogyan lehet megvalósítani.

Hozzátette: az unió neve is arra utal, hogy egyenrangú államok egyenrangú közösségét alkották meg, de ha úgy érezzük, hogy ez mégsem valósult meg, akkor az csak emberi szándék kérdése, hogy megvalósítható legyen.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »