Szigorítások a vendéglátásban – Nyílt levél Orbán Viktornak

Szigorítások a vendéglátásban – Nyílt levél Orbán Viktornak

Tisztelt Miniszterelnök úr !

Szeretném felhívni figyelmét arra, hogy  pártja elvesztette a 2022-es választásokat. Mivel 23 órakor bezáratja a szórakozóhelyeket, ezért sok százezer szavazó, akik a vendéglátásból élnek, még akkor is Önök ellen fog szavazni, ha eddig masszív Fidesz-szavazó volt.

Remélem, lesz annyi lázadó szellem a budapesti vendéglátósokban, hogy az első olyan péntek este, amikor 23 órakor be kell zárniuk, megkérik a vendégeiket egy sétára és a Parlament elé vonulnak, hogy tiltakozzanak.

Gratulálok, az Eurót sikerült ismét 360 Ft fölé lökni. Az átgondolatlan, a gazdaság alatt nem a fát, de az erdőt is kivágó intézkedések rettenetes pusztítást eredményeznek. A gyengülő Forint igen erős inflációs spirált fog kiváltani.

Aki ezt a javaslatot benyújtotta a kabinetjének, hasznos lenne, ha örökre kitiltanák a környezetéből, mert rengeteg embernek lehetetleníti el a megélhetését és ezzel az egy döntéssel olyan komoly gyűlöletet generált, amit a tetves baloldal sosem tudott kiváltani az emberekből.

Professzoraik azt mondják, viselni kell a szájmaszkot egész nap, de miért, ha a vírus csak 23 óra után támad? Ezek az orvosok miért nem beszélnek a maszk használatának a veszélyeiről, arról, hogy az egyszer használatos maszkok napokon, heteken, hónapokon keresztül  tartó viselése azt eredményezi, hogy a szerencsétlen szabályokat betartó emberek egy baktériumtenyészeten keresztül veszik a levegőt.

Jön az őszi, nedvesebb idő. Ennek egyenes következménye lesz a kiemelkedő számban megjelenő felső légúti, bakteriális eredetű fertőzés. A rettegést generálók főkolomposa az a dr. Merkely Béla, aki nevét adta egy tanulmányhoz, amely a D3 vitamin szerepéről íródott az influenza megelőzésével kapcsolatban. Érdekes, de ezek a professzorok, nem szólnak egy szót sem arról, hogy erősítheti meg a szervezetét az átlagember, csak a rettegés vallását terjesztik.

Miért nem hallják meg azoknak a szakembereknek a hangját is, akik elmondják, hogy egy olyan influenza vírus ellen folytatnak élethalál harcot, amely a fertőzöttek 95-97%-ának nem okoz észlelhető tüneteket és csak kevesebb, mint 1 százalékuk betegszik meg súlyosabban.

Igen, tudjuk az idős, beteg és legyengült szervezetű emberekre veszélyes a vírus, de a szezonális influenza is veszélyes, miért kell a rettegést generálni? Már dr. Szlávik János is kijelentette, hogy a kevésbé súlyos fertőzötteket tablettákkal a súlyosabb megbetegedéseket intravénásan hatékonyan tudják kezelni. Akkor miért kellenek az átgondolatlan intézkedések?

Azért, mert két hivatásos rettegtető is arról beszélt, hogy az esti bulikat be kellene tiltani? Kik ők? Mit értenek a gazdasághoz? Semmit, csak tolják előre magukat, mert tetszik nekik a celebdoki szerep.

Hírdetés

Csodás, mikor már a szappanoperákban is feltűnnek.

Budapest belvárosának vendéglátósai most is a túlélésért küzdenek, hiszen a turizmus megszűnése miatt forgalmuk a szokásos 10-15%-ára esett vissza. Most ezzel a 23 órakor zárjon be minden rendelkezéssel kivégzik őket. Hány embernek kell az utcára kerülnie ahhoz, hogy felfogják, nem lehet a rettegésre építeni a gazdaságot?

Új főpapi réteg jött létre. A fehérköpenyes papság, mely saját nyelvet beszél, amit a köznép nem érthet, mely úgy érzi, hogy egyedül ők az isteni kinyilatkoztatás letéteményesei. Ők akarják irányítani az életünket.

Akik eddig tapsoltak nekik, azok figyelmét felhívom arra, hogy sok ezer lélegeztető gépet rendeltettek be, de jelenleg is csak 18-at használnak. Ez természetesen nem baj, hiszen akiket rákötnek, azoknak a 86%-a belehal a kezelésbe.

Amikor egy orvos eltitkolja egy fertőzés megelőzésének a lehetséges és bizonyítottan hatásos módszereit, akkor az az orvos esküjével ellentétes módon cselekszik és elveszti a jogát arra, hogy orvosnak nevezzék.

Nagyon sajnálom, hogy esélyt adtak ezzel a döntéssel a gyurcsótányistáknak. Ha így lesz, igen rossz négy év következik majd a magyar nemzetre és a magyar emberekre 2022 után.

Nem volt egy épelméjű ember az Ön környezetében, aki elmondta volna Önnek, hogy ez a döntés mit jelent százezrek életében? Nincs senki, aki képes gondolkodni a csapatában?

Miniszterelnök úr, Ön azon ismeretek alapján hoz döntést, amit letesznek az asztalára. Akik ezt a döntést előkészítették, azok az Ön bukását akarják.

A károkozás, amit ez a döntés már a bejelentés napján okozott, pedig még életbe sem lépett, már most megrengette a pártjának támogatottságát és beláthatatlan következményeket fog maga után vonni. Igen keserű sors vár ránk, ha ismét a baloldal veszi át a hatalmat.

Önt, Miniszterelnök úr, árulók veszik körül, ha ilyen tanácsokat kap tőlük.

Kívánok Önnek jó egészséget és egy normálisabb, gondolkodni képes tanácsadói csapatot, mert a full kretén elmebetegek kizárólag egy dologra játszanak, hogy elpusztítsák a pártját és a baloldalt juttassák újra kormányra.

Molotov Attila – Hunhír.info

(A Publicisztika rovatban megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét.)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »