"Szia, Ákos!" – A Prosti Srácok ledobták az atombombát Hadházyra

"Szia, Ákos!" – A Prosti Srácok ledobták az atombombát Hadházyra

"Hadházy Ákos már nem is korrupcióellenes legfőbb ügyész lesz (lódoktori diplomával), hanem egyenesen miniszter! Mégpedig az ügyészek munkáját felügyelő, Korrupcióellenes Hivatalt Vezető Miniszter! Úgy ám! A hír forró, maga az érintett jelentette be tegnap. Ez nem a Bagi–Nacsa Show, hanem a magyarországi baloldal maga. E cikk pedig azoknak a választóknak szól, akik még mindig azt fontolgatják, hogy ilyen-olyan, akár megérthető indíttatásból, politikai elkötelezettségből ezeket a figurákat juttatnák a hatalomba" – írja bevezetőjében Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője, a PestiTV programigazgatója és egyben persze a Fidesz egyik legszolgaibb üleptisztogatója, majd következik A VIDEÓ.

A SZAFTOS VALLOMÁS, mely őszinteségével, hitelességével mellbevág, és minden eddiginél biztosabban győzi meg a bizonytalan választókat.

Hírdetés

Ezt a színvonalat sikerült összehozni 12 év teljhatalom után, korlátlan anyagi forrásokkal. Ez már nem Jeszenszky zseniális fiacskája, még az ő beteges nácizásánál is magasabb szint…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »