Szexvideó került elő a kampányban Budaörs ex-SZDSZ-es zsidó polgármesteréről

Szexvideó került elő a kampányban Budaörs ex-SZDSZ-es zsidó polgármesteréről

Tisztelt Választópolgár! Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját – olvasható azon a szórólapon, amit budaörsi postaládákba dobtak be szombaton, és amiről több olvasó is tájékoztatta a 24.hu-t. A szöveget követő link azonban egy pornóvideó-megosztó oldalra visz. A 12 perces, titokban rögzített videónak már a címe is arra utal, hogy azon egy magyar politikus és egy prostituált együttléte látható.

Wittinghoff Tamás a lap kérdésére azt mondta, tudott a felvételről, és annak közzétételét zsarolások előzték meg. Értesült arról is, hogy egy nem létező szervezet nevében városszerte terjesztik a szórólapot, amelyen az arcképe is látható. Hangsúlyozta, hogy „politikai ellenfeleivel szemben” ő semmilyen törvénytelenséget nem követett el, az ügyben feljelentést tett, hiszen mind a videó rögzítése, mind annak közzététele bűncselekmény. Ennél többet nem akart mondani, nem szeretné ugyanis, ha városvezetői tevékenysége helyett erről szólna a kampány.

A videót 16 hónapja töltötték fel az oldalra, és eddig mindössze 2400-an nézték meg, aligha véletlen, hogy az önkormányzati választási kampányban bukkant elő. A szombaton megjelent szórólapon a Megalázott NŐK védegylete felirat olvasható aláírásként, ilyen szervezetnek azonban nincs nyoma. A 24.hu olvasója arról számolt be, hogy a postaládájában egy Fidesz-szórólappal együtt találta meg a papírt, ami természetesen véletlen egybeesés is lehet.

Wittinghoff Tamás a liberális portál értékelése szerint a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebb önkormányzati politikusainak egyike, 1991 óta vezeti Budaörsöt, korábban az SZDSZ színeiben, az októberi választáson a Budaörs Fejlődéséért Egyesület jelöltjeként indul újra a polgármesteri címért.

Wittinghof: nem prostituált volt, hanem egy nő, aki feladatot teljesítve csábított

Időközben az Indexnek is sikerült elérnie a polgármestert telefonon. Wittinghoff Tamás azt mondta, nem prostituáltról van szó, ő nem keresett fel prostituáltat, egy nő csábította el, aki feladatot hajtott végre. „Szó nem volt prostituáltról” – mondta. A felvétel pedig az előző önkormányzati választás után készült – írja az Index.

Hírdetés

„Nagyon-nagyon régi ez a történet, én belesétáltam egy csapdába” – mondta a polgármester, aki szerint magyarázni sem kell, hogy több bűncselekményt is felvet a videó, többek között annak titokban történt rögzítése.

A polgármester azt mondta, a nő személyazonossága tökéletesen beazonosítható, hogy honnan jött a zsarolás az is, de erről többet mondani nem akart. Ezeket mind a feljelentésében rögzítette, amelyet a mai napon tett meg. Azt mondta, amikor a zsarolásokat kapta, nem gondolta, hogy tényleg elő fognak jönni ezzel a felvétellel, de nagyon szarul állnak, érthető, hogy miért jönnek elő vele, így aztán előjöttek vele, ennyi – mondta.

A polgármester hozzátette, a családja erről már rég tud, velük ezt tisztázta, és mellette állnak ebben az ügyben.

Wittinghoff Tamás 1991 óta vezeti Budaörsöt. A 24.hu-nak adott augusztusi interjújában úgy fogalmazott:

a lehető leggyalázatosabb támadásokra készülök, és fel is vagyok rájuk készülve, túl fogom élni őket. Abban külön bízom, hogy a választópolgárok az alapján döntenek, amit az utóbbi néhány évtizedben tapasztaltak akár tőlünk, akár a riválisaink részéről.

Frissítés: A zsidó fejét úgy elcsavarták, hogy az aktus után hagyott egy kis borravalót az úrinőnek nézett hölgynek

Masszírozásra. A videót nem állt szándékunkban megosztani, de az erősebb gyomrúak itt megnézhetik (de nekik is határozottan ajánljuk a gusztustalan videó messzire kerülését), 11:52-nél látszik, hallatszik, hogy Wittinghof egy gavallér. Persze biztos nem hazudott, elvégre miért is ne fizethette volna be korábban egy masszázsra a kerületvezető urat egy polgárlány?


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »