Szexuális vonzerő és a csábító aura, valamint azok a férfiak és nők, akik rendelkeznek ezekkel (1. rész)

Jó buli volt; a zene remek volt, az étel kiváló és a tömeg „príma”. Csupán alig több mint egy órája voltam a partin, amikor észrevettem, hogy mindenki a terem egyik sarka felé kezd vonzódni. Onnét, ahol ültünk, nem láttam rögtön, hogy mi történik éppen, ezért felkeltem és odamentem megnézni.

Két nő – az egyik világos szőke, a másik fekete – táncolt a parketten és tették-vették magukat, s körbevette őket a parti összes jóképű pasija, természetesen az enyémet (a cikk írónőjének a pasiját) leszámítva, aki egy másik sarokban ült és dumcsizott meg nevetgélt.

Bárhogy is, ez a két csaj nyilvánvalóan jól érezte magát és élvezték az életet. De én roppant különösnek tartottam, hogy mindkettő nő olyasforma volt, amit a társadalom „teltkarcsúnak” nevez, és még sem voltak „teltkarcsúak”. A két átlagos kinézetű nő nevetgélt és szívélyesen flörtölt a hím „éjjeli lepkékkel”, akiket megragadott a fényük. Minden figyelmet megkaptak azoktól a férfiaktól, akikről tipikusan azt gondolnánk, hogy nem pont az ilyen méretű hölgyek iránt érdeklődnek, különösen, amikor sok más törékeny szemrevaló nő van még a teremben.

http://www.theartofseducingoutoffullness.com

Mi volt a titkuk? Két szó: szexuális vonzerő

Akár tudjuk, akár nem, akár beismerjük, akár nem, életünk minden aspektusára hatással van az, hogy szexuális értelemben milyennek látjuk magunkat. Kihat arra, hogyan sétálunk az utcán, hogyan beszélünk a főnökünkkel, hogyan kezeljük a stresszt, miként viszonyulunk másokhoz és még arra is, hogy mennyire hajszoljuk a sikert.

A gyengécske szexuális énképpel rendelkező emberek hajlamosak arra, hogy túlkompenzáljanak azokon az életterületeken, ahol amúgy jó önbizalommal rendelkeznek. Egy állandó kényszert éreznek arra, hogy teljesítsenek és jóváhagyást kapjanak kívülről. Gyakran megpróbálják lebecsülni vagy alulértékelni a szexuális vágyaikat, ezen kívül nem hajlandóak beismerni vagy kifejezni az érzéseiket, az érzelmeiket és a vágyaikat.

Az extrovertált alkatú emberek pedig túlzásba viszik a szexuális kívánatosságukat. Ők bizonyítani próbálnak maguknak és mindent nagyobb elánnal tesznek, mint mások. Azonban, a „macho”, vagy „szexi” énképük éppen annak az ellenkezője, amit kifelé mutatnak.

Azok az emberek, akik hatalmas vonzerővel (sármmal) és szexuális karizmával lettek megáldva, nem fitogtatják azt mély dekoltázzsal vagy seggre feszülő farmerrel. Lehet, hogy még karizmatikus személyiségük sincsen, illetve nem rendelkeznek pezsgő, túláradó sármmal sem, és nem is feltétlenül prédára vadászók, mégis bárhová mennek ezek a nők és férfiak, vonzó aurájuk megigéz mindenkit. Úgy vonzzák a másik nemet, ahogy a méz a méhecskéket. Úgy tűnik, hogy ezek az emberek nem öregednek és nem versengenek, magnetizmusuk ereje nem ebben rejlik. Ők olyasfajták, akik magukra vonják a figyelmet, szeretetreméltóak és tiszteletreméltók a nélkül, hogy ezt kérnék. Olyannak látszanak, mint akik igazán élvezik az életet.

http://www.blogrollcenter.com/

Mi az a rejtélyes dolog, amit szexuális vonzerőnek hívunk?

A szexuális vonzerőt gyakran összekeverik a „szexivel” és az „egzotikussal” – bármit is jelentsenek ezek a szavak –, s emiatt sokan úgy gondolják, hogy utánozható, pénzért megvehető, olyan dolog, amit egy szexpartner megadhat vagy akár olyasvalami, amihez hozzájuthatunk úgy, hogy a világ valamilyen „egzotikus” vidékére utazunk.

A szexuális vonzerő nem a tökéletes testről vagy a nagyobb dudákról vagy a nagyobb péniszről szól. Ha nem hiszel nekem, beszélj olyanokkal, akik úgy gondolják, hogy nekik nagy dudáik vannak vagy nagy péniszük van, és figyeld meg, hogy az önmagukról alkotott képük zuhanórepülésben van. Nem szólva arról, hogy vannak bizonyos férfiak és nők, akiket kevésbé áldott meg a természet külsőségekkel, mégis szexuális vonzerőt árasztanak magukból.

Hírdetés

A szexuális vonzerő nem arról szól, hogy milyen ruhát viselsz, vagy milyen autót vezetsz. Egy titkos méretű valamivel rendelkezni az alsónemű alatt, avagy egy csillogó autót vezetni ugyan segíthet abban, hogy a szexuális vonzerőnket növeljük, de csak miután már rendelkezünk a szexuális magnetizmussal. Vegyük el a női fehérneműt (mert végül mindenképpen meg kell szabadulni tőle) vagy az autót, s mindaz, ami marad, az ugyanaz az elégedetlen, gyengécske kis én (,ami előtte is volt).

A szexuális vonzerő nem olyasvalami, ami Mexikóban, Thaiföldön, vagy egy afrikai szafarin megkapható volna. Tudom, hogy néhány olvasó azt gondolja, hogy viccelek. Brad Pitt és Angelina Jolie megkapta a maga „afrikai fétisét”. Elutazhatunk ezekre az „egzotikus” helyekre feszült, egyetlen célra törő és szexuálisan elfojtott attitűddel és még zavarodottabban és paranoiásabban térhetünk vissza, mivel az ott talált „szexuális nyíltság” összezúzza a szexualitásról és a szexről alkotott hiedelmeinket.

http://media-cache-ec2.pinimg.com/

A szexuális vonzerő nem a szex-leckék vagy a hálószoba trükkök elsajátításáról szól. Bár jó, ha tudjuk, hogy, amiket a hálószobában teszünk, azok éppen úgy, mint a fehérneműk vagy a sportautók, növelhetik a szexuális önbizalmunkat , ámde a szexuális magnetizmus nem erről szól.

A szexuális vonzerő nem feltétlenül a szexről szól. A szexualitásnak a szexen keresztül történő fizikai kifejezése valami nagyobb és hatalmasabb dolog kifejezésének a része.

A szexuális vonzerő több mint szexepil. A pompás kinézetű, hihetetlenül tehetséges, elsöprő erejű, rendkívül gazdag, átlag feletti intelligenciájú, de még a hírhedten „rossz fiúk” is rendelkezhetnek szexepillel, viszont nem feltétlenül van önbizalmuk és nem szükségszerűen van szexuális vonzerejük.

 

A szexualitás a jólét mindenre kiterjedő érzéséről szól. A születésünktől a halálunk pillanatáig szexuális lények vagyunk szexuális testtel, akár részt vettünk már szexuális aktusban, akár nem.

A szexualitás természetes, egészséges és egész életre szóló részét képezi az emberi lénynek. Szervesen és erőteljesen befolyásolja a szellemi, az érzelmi, a pszichikai és a spirituális jólétünket.

A szexuális vonzerő arról szól, hogy én kényelmesen érzem magam a saját nemű testemben és a saját nemi szerepemben. Ez a saját bennünk élő férfinak vagy nőnek a dinamikus, szabad és ösztönös visszahatása. Az erőről szól, s ez az erő annak a tudomásul vételéből fakad, hogy ki is vagyok én valójában, mi jó a számomra, és mit vihetek bele minden találkozómba, legyen az szexuális, társasági vagy üzleti.

A szexuális magnetizmus arról szól, hogy nemi szempontból kellemesen érezzem magamat mások társaságában – és az ellenkező nem társaságában. Ez olyan, mint amikor úgy sétálunk bele egy élethelyzetbe, hogy tudjuk, hogy „csapatjuk”, amikor hangot adunk a véleményünknek (még ha különbözik is másokétól), amikor tisztában vagyunk azzal, hogy mások majd nagyra fogják azt értékelni, s amikor azt kérjük, amit szeretnénk a visszautasítástól és a kudarctól való félelem nélkül.

A szexuális vonzerő arról szól, hogy igazából elengedjük a szexuális szégyenlősségünket, bűntudatunkat és elfojtásunkat, teljes mértékben – testileg, szellemileg és lelkileg egyaránt – pillanatról pillanatra átéljük az életet. Egy rideg, feszült, rugalmatlan test valószínűleg a szexuális szégyenérzet, bűntudat és feszültség legtipikusabb „ajándéka”.

A szexuális varázs/vonzerő olyan, mint a MÁGNES. Ha rendelkezünk vele, akkor az emberek természetes módon fognak hozzánk vonzódni.

 

(Folyt. köv.)

 

Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »