Szexuális szolgáltatásokra kényszerítette lányát (Fogdában az apa)

Szexuális szolgáltatásokra kényszerítette lányát (Fogdában az apa)

Szexuális szolgáltatásokra kényszerítette 15 éves lányát egy apa 2019-ben, és azóta két férfi két éven át kihasználta a kiskorút, akit fogva tartottak, bántalmaztak, dogoztattak, a nemi kizsákmányoláson kívül fizikai és lelki kényszernek vetettek alá.

A Kovászna megyei rendőrség szervezett bűnözés elleni osztálya, a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) megyei irodájának munkatársaival, a kézdivásárhelyi rendőrség, a megyei rohamosztag és a csendőrség támogatásával három házkutatást tartottak Kézdivásárhelyen és Kézdiszentkereszten múlt hét csütörtökén. Három férfit őrizetbe vettek, és a megyei fogdába szállították. Pénteken a Kovászna Megyei Törvényszék elé állították őket, kérve előzetes letartóztatásukat.

Hírdetés

Az apát 30 napos vizsgálati fogságba helyezték, a másik két gyanúsítottat elengedték, de 60 napra hatósági felügyelet alá helyezték őket, nem hagyhatják el Kézdivásárhely, illetve Kézdiszentkereszt területét, nem érintkezhetnek egymással semmilyen formában, és rendszeresen jelentkezniük kell a rendőrségen, illetve az őrsön. Az ítélet ellen fellebbezést nyújtott be a letartóztatott, de az ügyészség is.

A DIICOT megyei irodájának ügyészei gyermekkereskedelem, többszörös nemi erőszak, nemi erőszakban való bűnrészesség, kiskorúval folytatott nemi közösülés, rossz bánásmód, kiskorú bántalmazása és uzsora gyanújával folytatják a kivizsgálást.

A kiskorút a gyermekvédelmi hatóság vette gondjaiba, lelki segélynyújtással igyekeznek állapotán enyhíteni. (sz.)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »