Szexuális szolgáltatás helyett csoportos rablás

Szexuális szolgáltatás helyett csoportos rablás

Szexuális szolgáltatás helyett csoportos rablás

A rendőrség három gyanúsítottat – két férfit és egy nőt – vett őrizetbe.

Hírdetés

Két férfi ismerkedett össze egy háromfős (két férfi és egy nő) társasággal egy esztergomi vendéglátóhelyen 2019. október 8-án, este. Záróra után átmentek egy másik italkimérő helyre, ahol szintén együtt italoztak. Innen a sértettek október 9-én, 1 óra 30 perc körül elindultak egy közeli szállóra.

A korábban megismert nő utolérte őket a Lázár Vilmos utcában, és szexuális szolgáltatást kínált fel a férfiaknak. Néhány perc elteltével a nő két társa is csatlakozott hozzájuk.  A 32 éves T. Ferenc és a 21 éves Sz. Mihály szóváltásba került a két férfival, akikkel dulakodni kezdtek. A három elkövető a földre szorította a sértetteket és egyiküktől elvették a mobiltelefonját, másikuktól pedig a pénzét, majd elmenekültek a helyszínről.

Az esztergomi rendőrök amint tudomást szereztek a bűncselekményről, megkezdték az elkövetők felkutatását.

Az adatgyűjtés során azonosították, és még aznap délelőtt elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a három személyt. Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indítottak büntetőeljárást. Sz. Mihálynál megtalálták a sértett mobiltelefonját, amit még aznap visszaadtak a tulajdonosának.

A rendőrség G. Anitát, T. Ferencet és Sz. Mihályt őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »