Szexuális feladatokat csináltattak a gólyákkal

A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) budai campusának gólyáit megalázó feladatoknak vetették alá még 2014 augusztusában Szarvason – értesült a Vs.hu. A portál megkereste az intézmény kommunikációs irodáját, ahol azt a tájékoztatást kapták, hogy „az ügy kapcsán az egyik hallgatói képviselő lemondott tisztségéről, illetve mindkét érintett eltiltásra került a gólyatáborok szervezésétől”. Nem árulták el viszont, hogy kiket tiltottak el a gólyatábor szervezésétől, és hogy mi volt az eltiltás oka.

Hírdetés

A Vs.hu hallgatói és dolgozó forrásokra hivatkozva arról ír, hogy környezetgazdálkodási agrármérnök, kertészmérnök és biomérnök gólyák számára szervezett gólyatáborában előre nem ismertetett feladatokat kellett teljesíteni a hallgatóknak, 8-10 néhány fős csoportban. Az egyik feladat során például mackósajtot kellett a fiú gólyák ánuszába juttatni, majd onnan kiszedni. A lányokra más feladat várt, velük orális szexet imitáltattak a szervezők, a fiúk lába közé szorított pálinkásüveg nyakát kellett bekapniuk.

A BCE a portált arról tájékoztatta, hogy „fegyelmi eljárás megindítását nem tartották indokoltnak tekintettel arra, hogy a gólyatábori vetélkedőn való részvétel önkéntes volt, nem történt kényszerítés.”

Kaizinger Tamás, az intézmény hallgatói önkormányzatának 2015 januárjában megválasztott elnöke, aki az események időpontjában a szervezet alelnöke volt, de a táborban nem volt jelen, az ügy kapcsán csupán annyit közölt, hogy a HÖK-höz közvetlenül nem érkezett panasz, de ő is azt hallotta, hogy a szarvasi gólyatáborban történtek olyan dolgok, amik megalázóak lehettek az érintettek számára.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »