Szexért cserébe adott volna jobb jegyet a soroksári perverz tanár

Szexért cserébe adott volna jobb jegyet a soroksári perverz tanár

Több mint húsz kiskorú veszélyeztetésével vádol az ügyészség egy budapesti, XXIII. kerületi középiskolai tanárt – közölte a Fővárosi Főügyészség szerdán..

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség vádirata szerint a tanár a diákokat sértő és megalázó, többnyire szexuális tartalmú megjegyzéseivel és cselekményeivel a nevelése és felügyelete alatt álló,

15-17 év közötti kiskorúak erkölcsi és érzelmi fejlődését veszélyeztette

– olvasható a közleményben.
   

Hírdetés

Az ügy vádlottja 2002 óta áll az alapítványi fenntartásában lévő középiskola alkalmazásában. A vádirat lényege szerint a vádlott a 2011 és 2016 közötti időszakban a foglalkozásánál fogva nevelése, felügyelete alatt álló kiskorú diákokkal történő kapcsolattartás során a tanár-diák viszonyt túllépve, több tanuló előtt számos alkalommal tett szexuális tartalmú és célzatú megjegyzéseket, mozdulatokat, amivel az érintett kiskorúakat megalázta, emberi méltóságukban megsértette.

Több olyan eset volt, amikor a vádlott kijelentéseivel arra utalt, hogy

az adott diáklány szexuális szolgáltatásért cserébe jobb jegyet kaphat

más esetekben célzásokat tett a tanulók szexuális életére, vagy szexuális cselekményre utaló kéz-illetve testmozdulatokat tett. A vádirat szerint előfordult olyan is, hogy a vádlott az egyik kiskorú diák bőrszínére utalva, különböző sértő megnevezéseket használt a többi tanuló előtt, ezzel a kiskorú emberi méltóságát súlyosan megsértve.

Az ügyészség a férfival szemben 22 rendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntette miatt emelt vádat az illetékes bíróságon.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »