Szétverte saját éttermét a néger, majd rasszista és Trump-szlogeneket fújt a falra

Szétverte saját éttermét a néger, majd rasszista és Trump-szlogeneket fújt a falra

Egy fekete Chevrolet-vel érkező férfi éppen szétver egy éttermet – jelentette be valaki a helyi rendőrségen egy Atlanta melletti településen.

A kiérkező rendőrök szembetalálkoztak a megadott típusú autóval, megállították, hogy kiderüljön, maga az étterem tulajdonosa ül benne.

Hírdetés

Először az tűnt fel a rendőröknek, hogy a kocsi csomagtartójában falra rögzíthető tévék vannak, a tartóelemek végén letört gipszkarton darabokkal. Az éttermet feldúlva találták: a székeket felhasongatták, a tükröket betörték, sok kábelt elvágtak, a falakra pedig négerellenes gyalázkodásokat, horogkereszteket és Donald Trump jelmondatát, vagyis a MAGA-t fújták fel. A tulaj azt állította, hogy már korábban felfedezte a rombolás nyomait, de nem a rendőrséget, hanem a biztosítóját hívta a hírrel. Csakhogy a rendőrök nem hitték el a sztorit, mivel a festék egészen frissen csillogott.

A rendőrök azonnal a tulajdonosra gyanakodtak, ami csak megerősödött, miután átkutatták az autóját, amiben egy pajszert és fekete festéksprét találtak. A férfi ellen – akiről kiderült, hogy Edawn Louis Coughmannek hívják és 2012 és 2016 között az NFL-ben amerikaifocizott, biztosítási csalás miatt indult nyomozás.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »