Szétszedik a zsidók a republikánus képviselőnőt, aki Hitlertől idézett

Szétszedik a zsidók a republikánus képviselőnőt, aki Hitlertől idézett

A Führertől idézett Mary Miller, újonnan megválasztott republikánus képviselő a Trump párti tüntetők előtt tartott beszédében, mielőtt azok rohamra indultak volna a Capitolium épülete ellen.

„Ha meg is nyerünk néhány választást, még mindig veszítünk, hacsak nem nyerjük meg gyerekeink szívét és értelmét. Ez itt a csata. Hitlernek egy dologban igaza volt. Azt mondta: ’Aki megnyeri az ifjúságot, azé a jövő.’”

Az idézet – szörnyülködnek zsidó-liberális kommentátorok – „valószínűleg” a Mein Kampfból származik. Arra is felhívták a figyelmet, hogy Miller beszédének ezt a részét felolvasta – tehát ez nem „pillanatnyi önkívületben” hangzott el.

Hírdetés

Az Anti Defamation League, az amerikai zsidóság leghatalmasabb és legerőszakosabb lobbiszervezetének vezetője, Jonathan Greenblatt bocsánatkérésre szólította fel Millert. „Hitlernek semmiben sem volt igaza – és őrá hivatkozni ebben – vagy bármi más – összefüggésben durván sértő és tiszteletlen a nácik által meggyilkolt milliók iránt. A bocsánatkérés a legkevesebb, amit megtehet választói és az ország iránt.” – hőbörgött.

Millert novemberben választották meg Illinois állam 15. körzetében. Az elnökválasztás eredményét „piszkosnak” nevezte és bejelentette, hogy a kongresszusban annak elismerése ellen fog szavazni.

Illinois állam kormányzója J. B. Pritzker úgy nyilatkozott, hogy Miller megjegyzése „felfoghatatlan és visszataszító” és felszólította a republikánusokat, hogy ítéljék el ezt a „gonosz és aljas” irányzatot pártjukon belül.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »