”Szervezetten szállítják az analfabéta cigányokat szavazni”

Országszerte tömegesen, szervezetten szállítják az analfabéta cigányokat szavazni az európai parlamenti (EP-) választáson, ezért a Mi Hazánk Mozgalom panaszt nyújtott be több választási bizottsághoz – jelentette be a párt kampányfőnöke vasárnap sajtótájékoztatón Budapesten. Novák Előd közölte: a buszos szállítás különösen Miskolc környékére jellemző; az ezt bizonyító fényképet, a jármű rendszámával együtt eljuttatták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választási bizottsághoz.

Hozzátette: elfogadhatatlan az, hogy analfabéták megvásárolt szavazatai dönthetik el a választást, megvalósítva „a cigánybűnözés és a politikusbűnözés sajátos ötvözetét”, ami egyben kimeríti a választási csalás tényállását.

Hírdetés

Emlékeztetett arra, hogy a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amely alapfokú iskolai végzettséghez, írás-olvasástudáshoz kötné a választójogot. Mert nem elfogadható, hogy az analfabéták szavazata ugyanannyit ér, mint egy tájékozott, felelős döntésre képes polgáré – jelentette ki.

Novák Előd azt is mondta, hogy automata telefonhívásokkal, valamint a Facebookon létrehozott kamuoldalakkal is le akarják járatni pártjukat.

MTI


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »