Szerinted jók a landing oldalaid?

Szerinted jók a landing oldalaid?

Kész a honlapod, ott vannak a termékek, mindegyikhez van leírás, egy-két kép is oda van biggyesztve, minden oldal alján ott van a gomb, amivel a látogató tud érdeklődni/vásárolni/ajánlatot kérni. Akkor mehet is rá a fizetett hirdetés, ugye?

Hirdetsz a Google-ön, Facebookon, de valahogy csak nem akarnak jönni az eredmények, te pedig értetlenül állsz az események előtt, és széttárt karokkal figyeled, ahogy a saját zsebedből csorgatod ki a pénzt olyan kattintásokért, amelyek neked semmilyen bevételt nem generálnak.

De hol itt a baj? Ennek igyekszünk a mai cikkünkben utánajárni!

Milyen egy jó landing oldal?

Megfelelően felépített termékoldal nélkül neki se állj hirdetni, így ha nem vagy biztos a dolgodban, igényeld a Klikkmarketing honlap audit szolgáltatását, és nézzétek át együtt a termékoldalaidat.

Elöljáróban pedig érdemes megnézned, hogy a következő feltételek mind teljesülnek-e a landing oldalad kapcsán!

Hiszen ez lenne a lényege a termékoldalnak: hogy vásárlásra ösztönözze a látogatóidat, de légből kapott információkkal nem lehet ám meggyőzni az okos vásárlókat!

Hírdetés

Mutasd be a termékedet!

A legtöbben valóban abban hibáznak, hogy csak a száraz és sivár tényeket írják le egy-egy termékről, holott ha szépen felépített szövegbe ágyaznád a tulajdonságokat és a jellemzőket, még az is előfordulhat, hogy mire az olvasód az oldal aljára ér, már tudja is, hogy szeretné a te termékedet vagy szolgáltatásodat.

Ehhez azonban nem ártanak izgalmas grafikák, több oldalról megmutatott termékek, akár teljesen körbeforgatható verzióban, sőt a vásárlói vélemények is sokat nyomnak a latba, és ha végképp nagyon ügyes vagy, akkor termékkapcsolással még keresztértékesítést is végezhetsz egy azon landing oldalon belül.

Gondoltad volna, hogy ennyire komplex egyetlen aprócska aloldal is? Mégis megéri rászánni az időt és az energiát, hiszen ez lesz a bevételi forrásod egyik legfőbb oka!

Fontos a monitorozás!

Nehogy azt hidd, hogy elég egyszer megcsinálni egy landing oldalt, és onnantól már kész is minden, hátradőlhetsz, hiszen folyamatosan ellenőrizni kell, hogy minden úgy működik-e, ahogy annak működnie kell, valamint nem árt néha frissíteni a tartalmakat sem, hiszen minden folyamatosan változik, miért épp a te landing oldalad ne tenné azt?

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »