Szerette az “egzotikumot” a magyar nő, akinek a holttestét fagyasztóban találták meg Londonban

Egy magyar nő holttestét találták meg egy londoni lakásban – közölte korábban a Scotland Yard, a nőről most korábbi fényképek is előkerültek.

A londoni rendőrség bejelentése szerint a nyomozók még április 26-án, bejelentés alapján vonultak ki a kelet-londoni Canning Town városrész egyik lakásába, amelynek mélyhűtőjében két női holttestet találtak. A kedd esti tájékoztatás szerint az egyik áldozat a 34 esztendős Sz. H., aki magyar állampolgár volt, és több éve élt az Egyesült Királyságban, bár bejelentett állandó lakcíme nem volt.

Hírdetés

Mint kiderült, Szűcs Henriett magyar állampolgár volt, aki “több éve” Londonban élt

A rendőrség szerint a másik áldozat a 38 éves, háromgyermekes Mihrican Mustafa, akinek eltűnését tavaly májusban jelentették be. A Scotland Yard ismertetése szerint az eddigi vizsgálatok nem tárták fel a két nő halálának pontos okát, de mindkét áldozat számos sérülést szenvedett.

Simon Harding, a Scotland Yard emberölési ügyek és egyéb kiemelten súlyos bűncselekmények vizsgálatára szakosodott parancsnokságának főfelügyelője közölte, hogy a magyar áldozat hozzátartozóit a brit hatóságok tájékoztatták Sz. H. haláláról.

A Metropolitan Police közleménye szerint a Canning Townban lakó brit nő eltűnését 2018. május 10-én jelentették, a rendőrség azóta nyomozott az ügyében. A magyar nőről a Met közleménye szerint utoljára 2016 nyarán hallott a családja.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »