Szeretőjét és öccsét is indítja Budapesten Staudt Gábor

A Jobbik valóban családi értékeket képvisel, hiszen apa és fia, férj és feleség számos közpénzes pozíciót foglal el ugyanott, nyilván kizárólag egyéni képességeiknek köszönhetően. A jogi szakvizsgával és bármiféle jogászi munkával adós dr. Staudt Gábor tehát teljes családi joggal indítja polgármesterjelöltként öccsét, Mátét a XXII. kerületben, míg szeretőjét, Gémesi Emesét a XX.-ban. Emese nem azonos Staudt menyasszonyával, aki már képben volt, amikor a másik hölgy még.

Staudt Máté 100 százalékban követi bátyját: diák önkormányzat, önkormányzat, Jobbik.

Az se zavarjon senkit, hogy duplán hülyére veszik a választókat. A valóságban ugyanis Gábor (és valószínűleg Máté is) Brüsszelbe készül, előbbi KGBéla helyére. Ráadásul Staudt teljesen esélytelen, színtelen-szagtalan jelölt, annyira nélkülözi a karaktert és egyéni gondolatot, bármely párttal kompatibilis, amolyan zuschlag típusú egyed. Farkas Gergőhöz vagy Dúró Dórához hasonlóan soha nem dolgozott. Jogászként sem, hiszen szakvizsgája sincs. Diák önkormányzat, önkormányzat, parlament az életútja, öccse teljesen véletlenül ugyanerre a pályára állt. De mindezek miatt, mint virtigli droid, dr Staudt Gábor teljesen ideális a Vona párt számára.

Legutóbb is leszerepelt és még a Jobbik fővárosi listájánál is kb 20%-al kevesebb voksot kapott (7,2 százalékot 9-el szemben), tehát a párt eleve meghunyászkodik a Fidesszel kötött paktumoknak megfelelően. Ezenkívül már a 2010-es őszi kampányban elmondta, hogy ő ugyan nem feltétlenül tiltaná be a buziparádékat, önmagában nincs gondja a szavai szerint “meleg felvonulással”, csak a módjával.

Gémesi Emese, Staudt XX. kerületi kedvese és jelöltje. Gábor kiterjesztően értelmezi a család fogalmát, ami bizonyosan keresztény erény :)

Nem mellesleg 2006 óta a párt etikai bizottságának elnöke, s mint ilyen, tagok százainak törvénytelen kizárásában vett részt, főleg Szegedi Chanád és Szabó Gábor érdekeinek megfelelően.

Hírdetés

Nem hamisság amit ígér, hiszen nem a családi élősködésnek üzent hadat

Vérbeli radikális erre az alakra nemigen szavaz.

Talán szegény Emese az egyetlen, aki tényleg polgármester szeretne lenni a nagycsaládi körből :)

Korrupció, álláshalmozás, sógorkomaság, politkusbűnözés? Ugyan már, az csak a többi pártban fordulhat elő.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »