Szépfiú hazudott szerelmet a lányoknak, majd örömlányt csináltak belőlük Berlinben

Szépfiú hazudott szerelmet a lányoknak, majd örömlányt csináltak belőlük Berlinben

Szeretőt játszó fiút is alkalmazott az a bűnbanda, akik magyar lányokat vittek ki Németországba és ott prostitúcióra kényszerítették őket. Az Europollal kapták el őket a magyar rendőrök.

Egy magyar bűnszervezet egyik tagja érzelmeiket kihasználva bírt rá magyar nőket berlini prostitúcióra. A monori társaság 2017-től úgy vitt ki Németországba magyar lányokat, hogy az egyik tagjuk szerelmet hazudott nekik.

A banda arra is figyelt, hogy a szexmunkára bírt lányokat ellenőrzött, védett utcákon sétáltassa. Fejükbe vésték a pontos díjszabást, de közben meghatározták, hogy egy nap minimum mennyit kell keressenek.

Ha nem volt meg a napi minimum, 150-300 euro, akkor nem mehettek vissza a szállásukra,

Hírdetés

az utcán kellett maradniuk. Ellenállás esetén lelki és fizikai terrort alkalmaztak, magyarán megverték őket.

Elszökni nem igazán lehetett, mert “szoros megfigyelés” alatt tartották őket.

A nyomozók 25 lányt tudtak azonosítani, mint sértettet. Ezek után szeptember 21-én Berlinben és Budapesten csaptak le a lányokon élősködő csapatra.

Három embert vettek őrizetbe. Egyet Magyarországon, amúgy monoriakról van szó, kettőt Berlinben, az utóbbiak egyike egy 45 éves nő.

A bűnbanda negyedik tagját, a 30 éves Pusztai Csabát még keresik a rendőrök. A férfi jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen, ezért vele szemben a KR NNI belföldi és európai elfogatóparancsot bocsátott ki – írja a rendőrség honlapja, ahol megnézheti a fotóját is.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »