Szentpéterúron a bűnöző cigány az úr

Ha nem is a világvégére érkeztünk vasárnap kora este a MÖM aktivista csapatával, de mindenesetre egy világvégéhez közeli hangulat lett úrrá rajtam, ahogy megismertem a Zala megyei Szentpéterúr településén uralkodó állapotokat.

Különösen azután, hogy azt megelőzően egy órával még a 25 kilométerre, keletre fekvő Keszthely Balaton partjáról szedelőzködtünk. majd csöppentünk bele egy teljesen más világba.

Az egykoron takaros és szebb napokat megélt kis falú, napjainkra a lányfuttatás, kábítószer és a mindennapi betörésektől, lopásoktól, üzletszerű, illegális fakereskedelméről hírhedtté vált településeink közé sorakozott fel.
A maroknyi és a mindennapi küzdelmekben megedződött, harcos Magyarok, ugyan megtudják védeni értékeiket, érdekeiket, de aki elesett és védtelen az bizony könnyen áldozatául esik a település, egyre nagyobb számú hiénáinak.

Igen! Mondjuk ki, itt is a társadalmi rend elsajátítására és munkavégzésre alkalmatlan, bűnözői életformára berendezkedett cigányság jelenti a problémát és keseríti meg a nyugodt életről már csak álmodó helyi lakosok mindennapjait.

Hírdetés

Többek közt ezért is kerekedtünk fel vasárnap reggel egy cserkeszőlöi rendezvénybiztosítás után, bajtársaimmal és látogattunk el Szentpéterúrra, ahol első lépésben három derék Magyar hazafi csatlakozásával alakítottuk meg a helyi MÖM szervezetet.

Ezúton is köszöntöm a Magyar Önvédelmi Mozgalom bajtársi közösségében a legbátrabb Szentpéterúri Magyarokat!

Bízok benne, hogy hamarosan további követőik is akadnak, mind a településen, mind pedig a térségben.

De ha kell a “világvégére” is elmegyünk, azokért a Magyarokért akik hajlandóak kiállni önmagukért, Magyarságukért!

László Attila


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »