Szent tehenek sorrendje: a gojok büntetést kaptak, ha nem viseltek maszkot, a zsidók pedig kártérítést

Szent tehenek sorrendje: a gojok büntetést kaptak, ha nem viseltek maszkot, a zsidók pedig kártérítést

Az Egyesült Államok 4 millió dolláros bírsággal sújtja a Lufthansa német légitársaságot, amiért zsidó utasokat diszkriminált 2022 májusában a New Yorkból Frankfurt érintésével Budapestre tartó egyik járatán – közölte kedden az amerikai közlekedési minisztérium.

A tárca tájékoztatása szerint 128 zsidó utast, akik csaknem kivétel nélkül ortodox zsidók öltözetet viseltek, nem engedtek fel Frankfurtban a csatlakozó budapesti járatra egyesek "állítólagos helytelen viselkedésére" hivatkozva.

Annak ellenére, hogy az érintettek közül sokan nem is ismerték egymást, s nem is együtt utaztak, az amerikai tárca által meghallgatott utasok azt állították, hogy a Lufthansa úgy kezelte őket, mintha egy csoport lennének, s így nem engedték fel őket a járatra az "állítólag helytelenül viselkedő" kevesek miatt.

A keddi tájékoztatás szerint az amerikai közlekedési minisztérium kétmillió dollár bírsággal sújtja a német légitársaságot, továbbá ráterheli azt a kétmillió dollárt, amelyet a tárca kártérítésként fizetett ki az érintetteknek.

A német légitársaság cáfolta, hogy alkalmazottai hátrányosan megkülönböztettek volna utasokat, de belegyezett a bírság megfizetésébe, hogy elkerüljön egy lehetséges peres eljárást, amivel az amerikai tárca fenyegetett.

Hírdetés

Kötelező zsidóimádat – kötelező maszkviselés 1-0

A hírt közlő MTI arra sem volt képes, hogy felidézze, mi volt a "helytelen viselkedés", azt sugallva, hogy a "szokásos indokolatlan antiszemitizmustól" szenvedtek a szegény zsidók, holott a másik szent tehénnel ütköztek, mégpedig a maszkviseléssel. Senki más nem úszhatta volna meg úgy az ügyet, hogy még ő kapjon kártérítést, de ha az egyik oldalon héberék állnak, a másikon pedig a németek, 1945 óta valahogy mindig ez történik, koronavírus-hisztéria ide vagy oda… Mellesleg pont Bodrogkeresztúrra igyekeztek a renitens kiválasztottak.

További részletek a korábbi cikkeinkben:

Hallatlan antiszemitizmus a Lufthansa járatán

Zsidóvédő felsővezetői pozíciót hoz létre a térdre esve vezeklő Lufthansa


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »