Szent Iván-éji programokkal készül péntek estére a Fővárosi Állatkert

Szent Iván-éji programokkal készül péntek estére a Fővárosi Állatkert

Állatos élményprogramokkal, fényfestéssel, látványos produkciókkal, koncertekkel, tűzzsonglőrökkel és a csillagos ég csodáival, valamint sok más érdekességgel várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert Szent Iván éjjelén, pénteken este a közönséget.

Az intézmény közleménye szerint napközben a szokásos rendnek megfelelően lesz nyitva az állatkert, majd este hétkor nyit újra a Szent Iván-éjre érkező látogatók előtt.

Mint kiemelik, az este programjai között szerepelnek állatos élményprogramok, így oroszlánfókashow, merüléses cápaetetés és elefánttréning, a kert több pontján pedig fényfestés is lesz. A Varázshegyben egész este planetáriumi vetítéseket tartanak, valamint lesz arcfestés, kreatív kézműveskedés, buborékjátszótér, szerelmi jóslás, titkosírás, bátorságpróba, boomwhackers interaktív zenebemutató és ökohangszer-készítés is.

Hírdetés

A látogatók a Főkapu tér színpadán interaktív zsonglőrelőadást, a Fandyr zenekar koncertjét, a Tűzfészek Társulat bemutatóját, valamint Pál Dénes fellépését láthatják és hallhatják, ugyanitt lesz táncház és tűzugrás is a Berka együttessel. A Holnemvolt Vár színpadának programjai között szerepel lószerszámos zsákbamacska, dzsungelvarázs tűztáncshow, valamint SmartPoi fényzsonglőrshow.

A Japánkertben megelevenedik a sámánok világa a sámáni révület, illetve a sámánasszony meséi programon, valamint a vurstlizóna játékai is működnek egész este, köztük a több mint száztíz éves, falovas-hintós Schäftner-körhinta – részletezi közleményében az állatkert.

A részletes programkínálat az állatkert honlapján olvasható.

(MTI/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »