Szénné égette magát a volt miniszterelnök

Szénné égette magát a volt miniszterelnök

Carl Bildt pitiáner, gátlástalan hazugsága.

A főszereplő a volt svéd miniszterelnök, Carl Bildt, aki a Soros György által moderált Project Syndicate oldalon is jegyez havi szinten egy-egy cikkeket. (Hogy egyébként ő is a Soros-féle hálózat tagja-e, döntse el mindenki a mellékelt példa szerint.)

Bildt hivatalos Twitter felületére kihelyezett egy (vágott) videót az orosz vezérkar tisztjeivel, amelyben egy szobában több ember ül, Putyin és Sojgu is köztük, de nem kommunikálnak egymással. Bildt kommentárja az általa kihelyezett videóhoz: Mondaná valaki, hogy ők magabiztosak és boldogok? Putyin nyilván nem is beszél a hadserege paracsnokával.

 

Would anyone describe this is a happy and confident trio? Putin obviously doesn’t even want to talk with the commander of the 🇷🇺 armed forces. pic.twitter.com/gfgcXfIPwy

A Twitter népét viszont nem egyszerű átverni. Kisvártatva kihelyezte valaki az üzenet alá azt a részt is, amikor ők hárman mosolyogva beszélgetnek.

 

Hírdetés

After many survived coups,ilnesses running out of ammunition in March

Putin and Shoigu talk with a smile about Deputy Defense Minister Yevkurov and his report to the Chief of the General Staff of Russia Gerasimov during the observation of the Vostok-2022 exercises pic.twitter.com/18wyPJQ44K

A két videó kihelyezése között majd’ egy óra telt el (a vidám posztolása történt meg előbb), vagyis Soros publicistájának, Svédország egykori miniszterelnökének, Carl Bildtnek volt lehetősége meggyőződni arról, valóban feszült volt-e ott a helyzet. Lehet, hogy Bildt tanult a közösségi oldalán sokat publikáló magyar ex-miniszterelnöktől, ezért csak nem bontja ki az igazság minden szálát? Vagy a Project Syndicate oldalán kizárólag úgy publikálhat, ha időnként hamis híreket posztol?

Eldönteni, persze – mi, földi halandók – nem tudjuk, mi az igazság, az viszont egész bizonyos, hogy a ballib fősodratnak, az orosz-ukrán (amerikai-orosz?) konfliktussal kapcsolatos kommunikációjában nem találunk egyetlen olyan elemet sem, amelyik az orosz fél számára kedvező, az ukrán fél számára pedig kedvezőtlen volna. Lehet, hogy ilyen információk nem is léteznek? Mivel ez kizárt, inkább az a helyzet, amit a fenti eset mutat, hogy tisztességben megöregedett, szép karriert befutott vezetők is szénné égetik magukat a közösségi médiában, csak hogy odaférjenek gazdáik tomporának nyalogatásához.

Üdvözlet, KJ

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »