Szeméremsértőt keres a budapesti rendőrség, grafika is van róla

Szeméremsértőt keres a budapesti rendőrség, grafika is van róla

Két szeméremsértési ügyben is nyomoznak a budapesti zsaruk. Az egyikben az elkövetőt, a másikban a sértettet keresik.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. augusztus 18-án hajnali 1 óra 50 perc körül a XVIII. kerületben, a Madách utca és Benedek Elek utca között szeméremsértő módon viselkedett.

A feltételezett elkövetőről grafika készült, a férfi 30 év körüli, 180 centiméter magas, szőkésbarna hajú, szemüveget viselt.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a rajzon látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​​​​​

A sértettet keresik

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság is szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat eljárást. A nyomozás adatai szerint egy férfi 2019. július 31-én 12 óra 30 perc körül a Budapest, Batthyány tér és Szentendre között közlekedő HÉV-en szeméremsértő módon viselkedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére a fenti időpontban és helyszínen ilyen jellegű bűncselekményt követtek el, az tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »