Szeméremsértés a plázában

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága büntetőeljárást folytat T. Roland 24 éves budapesti lakos ellen, mivel a férfi a gyanú szerint egy XI. kerületi bevásárlóközpont mosdójában szeméremsértő módon viselkedett az ott tartózkodó kisfiúval – írja a Police.hu. A rendőrségi honlap beszámolója szerint a kisfiú a cselekménytől megijedt és a szüleihez szaladt.

Hírdetés

Az eset szeptember 8-án történt, a rendőrök 10-én lakóhelyének közelében elfogták, előállították és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

Az ügyben a kerületi Allee pláza is kiadott egy közleményt, mely szerint „Az Allee Bevásárlóközpont menedzsmentjét és üzemeltetését mélységesen megrázta a centernek alvállalkozásban takarítás szolgáltatást nyújtó cég munkatársa által vélhetően elkövetett szeméremsértése. Az Allee Bevásárlóközpont a tőle telhető minden segítséget megad a traumát elszenvedő gyermek és családja számára, egyben minden lehetséges eszközzel segíti a rendőrhatóság munkáját és belső vizsgálatot is elrendelt.”

A férfit a pláza alvállalkozója elbocsátotta munkahelyéről.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »