Személyesen kísért online nagyböjti lelkigyakorlatra várják az érdeklődőket Szombathelyen

Személyesen kísért online nagyböjti lelkigyakorlatra várják az érdeklődőket Szombathelyen

Kísért imádsághét – személyesen kísért online lelkigyakorlatot tartanak a Szombathelyi Egyházmegye felnőttképző intézménye, a Martineum Felnőttképző Akadémia szervezésében március 19. és 24. között. Az imahétre március 12-ig lehet jelentkezni.

A kísért imádsághét egy út, melynek során a résztvevők egyénileg kísért lelkigyakorlatot végeznek a mindennapi életben. A személyes találkozások online formában történnek. Az imahétre bárki jelentkezhet, aki Istennel való kapcsolatát szeretné mélyíteni; szeretne lelkigyakorlatozni, de nincs lehetősége kiszakadni a mindennapokból; szeretné a mindennapokban meghallani Isten hívását; szeretne az imájáról beszélni egy lelki kísérővel; vágyik arra, hogy az ima jobban áthassa mindennapi életét.

A résztvevők vállalják, hogy videokonferencia-alkalmazáson keresztül részt vesznek a kezdő és záró alkalmon (vasárnap délután és péntek este), naponta körülbelül fél órát imádkoznak a Szentírással, reflektálnak imádságos tapasztalataikra, naponta körülbelül fél óra időtartamban valamilyen online videokonferenciás alkalmazáson keresztül beszélnek erről a tapasztalatról kísérőjükkel.

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges, mivel a kísérők idejének végessége miatt csak korlátozott számú résztvevőt tudnak fogadni. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudják elfogadni, és folyamatos visszajelzést adnak.

Hírdetés

Jelentkezési határidő: 2023. március 12.

Jelentkezni a Googleforms kitöltésével lehet, IDE kattintva.

További kérdéseket a következő e-mail-címen lehet feltenni: [email protected] 

Forrás és fotó: Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »