Személyazonosságot hamisított, családot zaklatott Kulcsár Gergely

Büntető és személyiségi jogi eljárás lesz belőle. Kulcsár, mint hangfelvétellel is bizonyítottuk, kapcsolatban állt több szervezett bűnözővel is, egyiket bátyja Rubi Gergelyre és családjára küldte rá, a másik Konyáron volt csicskáztató és a hajdú-bihari Jobbik és a Magyar Élet menete szervezője. Jelenleg mindkettő előzetesben, Kulcsárék még szabadlábon. Emellett, nős emberként hosszú évek óta tartott fent viszonyt többek közt egy fiatalkorú kislánnyal. Bizonyítékok alább. Most Gergelyünk másik énje következik: egy mérnök arca mögé bújva mocskolódott és zaklatott egy családot. Le kellene mondania, no persze Szaszi pártjában a bűncselekmények keveset számítanak.

Kapcsolódók:

Kulcsár, Orosz, Sneider szadista embere csicskáztatott, nyugdíjast kínzott

Hangfelvétel, Rubi: “Kulcsár rám küldte a Kígyót

Hírdetés

Videó: Kulcsár Gergely és fiatalkorú szeretője a Peron panzióban

Varanyi Sándor facebook bejegyzése innentől:

Úgy tűnik, hogy eljött az ideje, hogy felfedjem annak a jobbikos trollnak a személyét, aki gyáva módon Kovács Elemér (https://www.facebook.com/kovacs.elemer.7796?ref=ts&fref=ts) álnéven létrehozott egy profilt, melynek nem volt más célja mint egy karaktergyilkosság, aminek a célpontja én voltam. Ennek okait jelen írásomban nem óhajtom részletezni. Az álprofil alatt megjelentetett tartalmak, melyekben engem és családtagjaimat próbálnak lejáratni, valótlan tartalmúak.

Kulcsár “Elemér” Gergely

Megcáfolhatatlan bizonyíték került a birtokomba, ami a troll személyét beazonosíthatóvá tette, így a mai napon, korábbi ígéretemhez híven, nyilvánossá teszem azt, hogy kit is vélek felismerni a zaklatóm álprofilja mögött.99 százalékos biztonsággal állíthatom, hogy Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő vitte véghez a kis aljasságait, zaklatott engem és családtagjaimat. Nem zárom ki a lehetőséget, hogy többekkel együtt, bűnszövetségben követte el (1%). A lányom (aki a zaklatás óta már nagykorú lett), és jó magam is a polgárjogi és büntetőjogi lépéseket megtesszük, hogy legyen lehetősége Kulcsár Elemérnek az állításait a hatóságok előtt is bizonyítania, és számot adni a személyiségi jogsértések sorozata tárgyában. A lányom nagyon megdöbbent az elkövető személyén, hiszen tudta, hogy mennyit tettem azért, hogy Kulcsárból parlamenti képviselő legyen 2010-ben.Mindennél gusztustalanabb, hogy ezzel, az országgyűlési képviselőhöz és emberhez méltatlan, minden tekintetben aljas és gyerekes cselekedetével egy mindenben vétlen, és számunkra ismeretlen magyar választópolgár fényképével élt vissza. Az urat úgy hívják, hogy Preisz Csaba, aki egy mérnökember, klímaszereléssel foglalkozik vállalkozásában Kiskunfélegyházán (http://www.primaklimabt.hu/rolunk_4). A sértett úriember személyének beazonosításában furcsa módon egy debreceni Jobbik tag rokonai nyújtottak segítséget. Preisz urat már levélben értesítettem, hogy a személyes adatait bűncselekményhez használták fel, és ne érje váratlanul, ha a hatóság ez ügyben megkeresi.Ezúton felszólítom a jobbik vezetését és becsületesebb tagjait, hogy a Kulcsár Elemér által elkövetett, személyes adattal való visszaélés miatt mielőbb kérjenek bocsánatot tőle!
Felszólítom továbbá Kulcsár Elemér Gergelyt, hogy a képviselői esküjének megszegése miatt minden társadalmi és pártbeli tisztségéről és pozíciójáról azonnal mondjon le!Kulcsár Kovács Elemér 29 ismerőse, akik ebben a tevékenységében támogatták, ne adj Isten, like-olták és szó nélkül eltűrték tetteit – miközben világosan látszott, hogy az elkövető jobbik tag – vele véleményem szerint morálisan azonos szinten vannak, hasonlóképpen alkalmatlanok bármiféle közéleti tevékenység folytatására. ( Dr. Gyüre Csaba ügyvédként is elgondolkodhat, hogy a magatartása mennyire felel meg az ügyvédi etikának.)Mivel Kulcsár Kovács Elemér Gergely vette a bátorságot, hogy a családomat is belekeverte, és nyomásgyakorlásként felhasználta, így számíthat arra, hogy az általa elkövetettek időben a családja és a gyermekei tudomására lesznek hozva, hogy megismerjék, valójában milyen ember is ő. A Hajdú-Bihar megyei választmány tagjai ne csodálkozzanak, ha ott a védekezésnek az általuk megfogalmazott, és már megszokott formáját fogja alkalmazni: „hazudni, tagadni, hazudni”. Ki milyen virágot szakít, olyat szagol!Ezúton gratulálok a jobbiknak a Hajdú-Bihar megyei választmány és a parlament „gyöngyszeméhez”!Az ellene indított és összegyűjtött bizalmatlansági indítványok, amennyiben kellő időben előkerültek volna a fiókból, rég megszabadíthatták volna a megyét Kulcsár Elemértől, és nem kellene még négy évig eltűrni őt a parlamentben. Érdemes azon elgondolkodni, hogy a társadalom irányába milyen felelősséggel tartozik a megyei Jobbik azzal amit tesz illetve tett, és azzal is amit nem!VS


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »