Szélliberális erdőben a plakátrongálók és támogatóik

Kezd tragikomikussá válni a szélliberálisok által agymosottak már-már a bátorság fokmérőjének számító leképződése. A magyar nemzet érdekeit semmibe vevő világpolgárok szervezkednek és próbálják túllicitálni egymást az úgynevezett uszító hangvételű, bevándorlásellenes plakátok megrongálására, a látványos akciósorozat egyre nagyobb méreteket ölt. Miközben ezen csoportok előtt példaként megjelenő nyugat-európai, toleranciában és demokráciában számukra utat mutató országok sorra fejezik ki nemtetszésüket és követelik a tarthatatlan népvándorlás okozta helyzet megnyugtató rendezését, itthoni nyálcsorgató követőik nem érik fel ésszel, hogy ez nem csupán egy antiszemita, idegenellenes hóbort, hanem valóban megálljt kell parancsolni a túlzott idegenáradatnak.

A bevándorlást ellenzők közül sokan azt javasolják az ultraliberális polgártársaknak, a saját zsebükből és a saját otthonukban pártolják az afrikai országokból érkező, jobb élet reményében illegális utat választókat. Ilyen befogadó akciókról még nem lehetett eddig hallani, de a bevándorlás megfékezésének fontosságára figyelmeztető plakátokat bátor ultraliberálisok bőszen rongálják és lefestik, tiltakozva a kormány politikája ellen.

Hírdetés

A nem éppen a nemzeti értékek mentén szerveződött viccpárt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog a „bevándorlásellenes kormányzati propaganda” ellen közösen lép fel. A terv szerint, amint a szükséges összeg összegyűlik, óriásplakátokon fognak válaszolni a kormánypárt uszítónak nevezett kampányára.
„Kötelességünk is megmutatni a világnak és magunknak, hogy attól még mert egy ilyen kormányunk lett, mi nem vagyunk ennyire primitívek” – olvasható a Kétfarkú Kutya Párt honlapján. Külön fájdalmasnak tartják, hogy bár a bevándorlásnál jóval nagyobb probléma a társadalmi szolidaritás majdnem teljes hiánya, az állam közpénzen szít gyűlöletet.

A gyűjtés során magánszemélyek adományait várják, hogy 50 óriásplakátot helyezhessenek ki egy hónapra. Ennek költsége 3 millió forint, és amennyiben június 8-21. között sikerül összegyűjteni az összeget, július 1-jén kikerülnek az utcákra a plakátok, amelyek tartalmára ugyancsak lehet javaslatokat küldeni.

A nol.hu egy újságírója tapsikolva áradozott róla, mennyire nagyszerű, hogy egyre többen állnak ki a kormányzati szintű, közpénzből folytatott undorító uszítás ellen. Példaként említette, hogy az egyik újpesti iskolában tanárok és szülők egy része tojásfestékkel dobálja az iskola kerítésén belül elhelyezett óriásplakátot tiltakozásul. Az egyik szervező a Hívatlanul elnevezésű Facebook-csoport volt, amely 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy felhívja a pedagógusok és a szülők figyelmét: „nem szabad hallgatásba menekülni, ki kell állni az esélyteremtő közoktatásért”.

Hogy a hülyeségre mennyi vevő van, jól mutatja, hogy a kétfarkúak hét óra alatt összegyűjtötték a kért pénzösszeget, de nem állítják le, továbbra is ömlik a pénz hozzájuk. Külföldről is sokan küldtek pénzt, ezért azt fontolgatják a pártnál, hogy Londonban is felállítanának egy ellenplakátot. Vajon a kárpátaljai magyarokért is a zsebükbe nyúltak?


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »