Széles gazda lapátra tette a minden volt eddig kövületet

Széles gazda lapátra tette a minden volt eddig kövületet

Távozik posztjáról a Stefka István, a Magyar Hírlap főszerkesztője. Stefka az egyik „utolsó szerényebb képességű mohikán” aki a bolsevik érában is médiamunkáskodott, csak éppen időben áthúzott a jobboldalra, hiszen a balon nem fért bele a kezdő csapatba. Jobb volt a kisebb szemétdombon királykodni, mint a nagyon csicskának lenni.

Stefka tiszteletbeli főszerkesztő marad a lapnál, amelyet ezentúl Petán Péter irányít. Petán a belpolitikai rovat vezetője és egy ideje már főszerkesztő-helyettes is. Az új főszerkesztő eredetileg sportújságíró, a Forma-1 Magyar Nagydíj nemzeti sajtófőnöke is.

Hírdetés

A vezetőváltást hétfőn reggel jelentették be. A szerkesztőségi értekezleten elbúcsúztatták Stefkát, aki hat évig volt a lap főszerkesztője.

Petán az Origo megkeresésére megerősítette a hírt. Az új főszerkesztő a portálnak elmondta, konkrét terveit a rovatokkal külön értekezleten ismerteti majd, és elődje nem marad munka nélkül.

Stefka a társadalmi és üzleti kapcsolatok építésével és a lap hírnevének öregbítésével foglalkozik majd – tette hozzá. Na, akkor ebből nem lesz semmi…


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »