Széles a Pesti Srácok főszerkesztőjét fenyegeti

A Pesti Srácok számolt be róla először, hogy elküldik az Echo TV-től Szaniszló Ferencet, majd kiderült az is: ennek politikai okai vannak. Széles most személyeskedésre váltott át.

Nekiment Facebook-oldalán a Pesti Srácok főszerkesztőjének Széles Gábor. Az Echo TV, illetve a Magyar Hírlap tulajdonosa azon kaphatta fel a vizet, hogy a portál beszámolt róla: távoznia kell a csatornától a hétről hétre világméretű összeesküvés-elméleteket prezentáló Szaniszló Ferencnek. Aztán kiderült az is: nem az inkább a fikciós kategóriába sorolható beszámolók zavarták a csatorna új vezetését, hanem a kormány kritizálásával volt a baj.  Megírtuk, Széles szintén a Facebook-oldalán azt közölte, hogy Szaniszló közös megegyezéssel távozik, miután nem volt hajlandó visszavenni a kormányellenességből. „Gondolom, már van helye a jobbikos internetes tv-nél” – írta a tulajdonos.

Széles most a Pesti Srácok főszerkesztőjének ment neki, a „szennyes kiteregetésével” fenyegetve Huth Gergelyt. (A Pesti Srácok eredeti hírét egyébként nem ő jegyezte.)

Hírdetés

Széles fenyegetőzik. Fotó: Facebook

 

A poszt alatti kommentekben egyébként a tulajdonos ismét kifejtette, hogy politikai okokból kell mennie Szaniszlónak. Mint írta: „Az nem zavart, hogy a lánya/Szaniszló Ferenczé/ a Jobbik frakciójában dolgozik, de az már igen, hogy időnként, rafinált módon a Fidesz-KDNP kormány ellen uszított a műsoraiban.” Alatta még hozzátette, hogy kritizálni szerinte lehet, csak nem hátsó szándékoktól vezérelve, olyanoktól, amik célja a kormány gyengítése.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »