Szél Bernadett feljelenti Bayer Zsoltot

„Elég a viszkető tenyerű fideszesekből” – írta a saját Facebook-oldalán Szél Bernadett, az LMP társelnöke, aki feljelenti Bayer Zsolt publicistát. Bayer ugyanis még tőle is szokatlanul durva kifejezéseket használt a Karc FM műsorában, amikor a parlament igazságügyi bizottságában április végén a civileket megbélyegző törvény ellen tiltakozó aktivistákról beszélt.

Bayer még akkor, április 25-én beszélt arról a rádió Paláver című műsorában, hogy ilyet sehol a világon nem lehet tenni, és ha még egyszer hasonlóra vetemednek, akkor

„úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”

Hírdetés

A nyomatékosítás kedvéért még hozzátette:

„Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

Szél Bernadett maga is jelen volt ezen az ülésen, sőt, ő adott belépőt a civil aktivistáknak. Vasárnap késő este azt írta a Facebookon, azért jelenti fel Bayert, „mert a fizikai erőszakot szavak előzik meg, és most már ott tartunk, hogy mindkettő párhuzamosan jelen van a hazai közéletben és ez így nem mehet tovább.”

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »