Szél Bernadett: Botrány!

Szél Bernadett: Botrány!

Teljesen rosszul vagyok a gondolattól is, hogy egy szélsőséges nácibarát alaknak bármi köze lehet a nemzeti alaptanterv tartalmához.

„Teljesen rosszul vagyok a gondolattól is, hogy egy szélsőséges nácibarát alaknak bármi köze lehet a nemzeti alaptanterv tartalmához. A kormány szélsőséges politikájának egyik bizonyítéka az, hogy Takarónak egyáltalán köze lehet az oktatáshoz, merthogy a közelébe sem szabadna engedni, miközben jól mutatja, mit gondol a fidesz a hazafiasságról, hogy egy nyíltan nácibarát emberre bízzák a »hazafias szempontok« érvényesülését az oktatásban.

Botrány!

Közérdekű adatkérésemre a felelős minisztérium direktben letagadta, hogy foglalkoztatná a szélsőjobbos irodalomtörténészt, ezt követően a nyakukra jártam telefonon, hogy ha ők nem, akkor mégis ki, szerintem a fél intézménnyel beszéltem, mindig más hívott vissza, de nem voltak hajlandóak értelmezhető választ adni.

Hírdetés

Csak annyit ígérhetek nekik: folytatjuk, mert számomra politikusként és emberként is elfogadhatatlan, hogy egy szélsőséges nézeteket valló ember befolyással lehet arra, hogy mit tanítunk a gyermekeinknek. Ezeket az időket semmilyen eszközzel sem engedhetjük visszaszivárogni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

www.mandiner.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »