Szekszárdon is az következett a "Van egy cigid, tesó?" után, amire számítani lehetett

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy faddi, egy kétyi és egy szekszárdi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a háromfős társaság Szekszárdon, a Pollack Mihály utcában lévő buszpályaudvaron 2021. június 25-én 23 óra körüli időben lépett a sértetthez és cigarettát kértek, majd ki akarták tépni a kezéből a táskáját. A férfi ellenállt, ezért a földre vitték, ahol ütötték és rugdalták, majd elvették a táskáját a benne lévő készpénzzel, a személyes irataival, lakáskulcsaival együtt. A fiatalok a sértett zsebéből a cigarettáját is elvették, majd távoztak a helyszínről. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

Hírdetés

A bejelentést követően a rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek a helyszínen, rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 30 éves faddi, egy 17 éves szekszárdi és egy 13 éves kétyi lakost. A társaság tagjait másfél órán belül előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd a 30 éves és a 17 éves elkövetőket bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására – közölték a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »