Székházlerombolás helyett Vona elment Balóhoz – a mecsetépítést nem tiltaná be, fellép a "zsidózás és a cigányozás" ellen

Székházlerombolás helyett Vona elment Balóhoz – a mecsetépítést nem tiltaná be, fellép a "zsidózás és a cigányozás" ellen

Valóban az iszlám az emberiség utolsó reménysége? Hogyan lehet Toroczkai László a Jobbik alelnöke? Le akarja cserélni a nemzeti radikális szavazóbázist? – néhány kérdés azok közül, amelyeket Baló György tett fel a Jobbik elnökének az RTL Klub beszélgetős műsorában. A felvezetőben természetesen nem mulasztották el megemlíteni: "néhány éve még porig rombolta volna az RTL székházát, ahova ma eljött".

Vona a műsorvezető kérdésére kijelentette: nem hajlandó együttműködni a baloldallal a választáson, minden egyéni választókerületben indítanak jelöltet, pártja nem fog koalícióra lépni senkivel.

Megismételte egy korábbi kijelentését, hogy a jelenleginél sokkal demokratikusabb országot építenek hatalomra kerülésük esetén. Miután Baló erre is rákérdezett, megerősítette: 2010 és 2014 után ezúttal is úgy gondolja, hogy meg fogja nyerni a választást.

A magyar-cigány együttélésről azt mondta: nem javult, sőt, egyre inkább romlik. A csendőrséget továbbra is visszahozná, de ha a "magyar társadalomban olyan elementáris ellenérzés van ezzel kapcsolatban, hogy ezen a néven nem futhat, akkor nem a névhez ragaszkodik". (Abba, hogy a magyar társadalomban, vagy inkább csak a zsidókban van ellenérzés a csendőrséggel kapcsolatban, most inkább ne menjünk bele – a szerk.)

Hírdetés

Baló kedvenc témái természetesen a zsidók, cigányok, nácik és a többiek voltak. Vona érdeklődésére leszögezte, továbbra is fellép a "zsidózás és a cigányozás" ellen.

– Ha mindenkit eltávolít a Jobbikból, aki cigányozik vagy zsidózik, akkor ki marad ott? – kérdezte ennek kapcsán a műsorvezető.

– A Jobbiknak nincsenek utánpótlás-problémái – válaszolta Vona.

Elhangzott az is, hogy "nem tiltaná a vallásgyakorlást, beleértve a mecsetépítést", illetve hogy nem lenne ellenére egy EU-tagságról tartandó népszavazás, ha kiírnák, ő igennel szavazna.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »