Székelyudvarhely nem Miskolc, ott tényleg van putrifelszámolás – a "családfő" a tárgyalásáról rohant haza a hírre

Székelyudvarhely nem Miskolc, ott tényleg van putrifelszámolás – a "családfő" a tárgyalásáról rohant haza a hírre

Hétfőn reggel kevéssel nyolc óra után rendőri és csendőri kísérettel érkeztek annak a brassói cégnek az emberei, akikkel szerződést kötött a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal, hogy elbontsák a közterületre épült illegális, semmilyen papírral nem rendelkező épületeket.

Az óvintézkedés a hírhedt Gábor család miatt volt szükséges, ugyanis várható volt, hogy nem tűrik majd szó nélkül az intézkedéseket. A csapat megérkezésekor mindössze néhány kiskorú, illetve egy asszony tartózkodott otthon. A család többi része börtönben, a másik része az udvarhelyi bíróságon ugyanebben az időben zajló tárgyalásukon volt. (Nyolc sértett 17 rendbéli bűncselekmény, köztük lopás, fenyegetés és rongálás elkövetésével vádolja.)

Hírdetés

Benedek Árpád Csaba alpolgármester közölte, hogy bontani fogják az épületeket, ezért amíg az erőgép megérkezik, kivihetik javaikat az ingatlanokból. Az ott tartózkodó kiskorú a fenyegetőzések mellett annyit mondott, hogy amíg az apja nem jön, addig nem nyúlhat ő sem és más sem semmihez.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »