Székelyföldi Fotófesztivál másodszor

Székelyföldi Fotófesztivál másodszor

Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ szervezésében október 8–17. között második alkalommal kerül sor a Visor – Székelyföldi Fotófesztiválra – közölte a művelődési intézmény.

A fotográfia értékeit bemutató eseménysorozat nyitórendezvénye az objektív mögött álló művészeket, fényképészeket hívja közös műhelymunkára Vancsó Zoltán fotográfus, fotóriporter vezetésével október 8-án 15 órai kezdettel.

Hírdetés

Mitől lehetne izgalmasabb, összetettebb egy felvételünk? Egy jól sikerült fotónkon vajon észrevesszük a sallangokat, pontatlanságokat? Mennyire fontos az, amit bemutatunk? Bőbeszédűek vagy szűkszavúak, bátrak vagy félénkek voltunk exponáláskor? Mire kell jobban odafigyelnünk, amikor legközelebb a keresőbe nézünk? A fenti kérdésekre keresi és próbál meg válaszokat adni Vancsó Zoltán fotográfus, aki a hétköznapok részévé vált „fotózgatás” és az Insta-világ felszínességével szemben szeretne alternatívát kínálni azoknak, akik érzékenyek a mélységekre, akár az alkotás, akár a művek befogadása közben.

Az október 8–10. között zajló műhelymunkán való részvétel ingyenes, a korlátozott számú helyek a jelentkezés sorrendjében foglalhatóak el. Regisztrálni a [email protected] e-mail-címen lehet név és telefonszám megadásával. A részvétel a hatályban levő járványtani intézkedéseknek megfelelően megengedett.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »