„Szégyenteljes eljárás” – kampány indult Kiss Lászlóért

„Szégyenteljes eljárás” – kampány indult Kiss Lászlóért

Az MNO birtokába jutott levél szerint eddig kilencven ember írta alá azt a dokumentumot, amelyben a csütörtökön lemondott Kiss László úszókapitányt és az úszószövetség vezetését biztosíthatják támogatásukról a magyar úszóedzők.

A nyilatkozatot egy neve elhallgatását kérő vidéki szakember küldte el a magyar edzői kar képviselőinek. A dokumentum aláírói „a leghatározottabban visszautasítják azt a szégyenteljes eljárást, amellyel Hosszú Katinka, de elsősorban férje, Shane Tusup kezelte Kiss László szövetségi kapitány párbeszédre irányuló gesztusát a 2016. január 6-án tartott sajtótájékoztatót követően.”

Hírdetés

Az eddigi visszajelzések alapján a nyilatkozat megalkotója állítja, az úszótársadalom többsége felsorakozott Kiss László lemondott úszókapitány és a jelenlegi sportágvezetés mellett. „Mindannyian nap nap után tapasztaljuk, hogy az elmúlt években elindult létesítményfejlesztésnek, valamint a MÚSZ által indított programok keretében elérhető, minden eddiginél nagyobb pénzügyi támogatásnak köszönhetően nagyságrendekkel jobb feltételek között készülhetünk, mint akárcsak négy-öt évvel ezelőtt.”

A dokumentumot változtatás nélkül közöljük.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »