Szegény tulaj könnyen megfoghatja a bokáját, mert nem adta ki lakását a farbérlőknek

A "férfi" és "párja" új albérletet keresett a fővárosban, az egyik tulajdonos a múlt hétvégén szólt nekik, hogy őket választotta az érdeklődők közül. Később azonban üzenetet küldött, amelyben azt írta: mégsem adja ki nekik a lakást – ajvékolta a nagyvilágba az RTL Klub Híradója.

"Szia, ne haragudjatok, de sajnos le kell mondjam az albérletet. Azt mondtátok, hogy jó barátok vagytok… Én most nem tudom, hogy hogyan hívják a barátodat, de azt kell sejtsem, hogy több van köztetek barátságnál. Sajnos ez így részünkről nem fog menni" – írta korrektül a tulajdonos, aki egy későbbi üzenetben még egyértelműbbé tette: ha kezdettől fogva tudja, hogy a két férfi homoszexuális, már akkor szólt volna, hogy nem adja ki a lakást.

Szegény Csongort sokkolta az eset. A buzisajnáltatásra a "fartúrók hónapja" alatt valahogy még fogékonyabb stábnak azt mondta, amióta nyolc éve Erdélyből Budapestre költözött, semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem érte.

A lakástulajdonos a Retek Klub megkeresésére nem válaszolt.

Hírdetés

A Társaság a Szabadságjogokért jogásza már amiatt fújta a sófárt, hogy amit a tulajdonos tett, az szerinte diszkrimináció. A "szakértő" szerint a két "férfi" az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordulhat, a normalitáspárti tulajt pedig meg is büntethetik.

(Kuruc.info – RTL Klub nyomán)

A buzihavi provokáció egyik legveszélyesebb része: iskolai propagandafilmek bemutatása

Egy teljes hónapon keresztül ömlik ránk a buzipropaganda


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »