Szegény Schobert Norbi már azt is alig meri leírni, hogy krumpli

Szegény Schobert Norbi már azt is alig meri leírni, hogy krumpli

A kormányközeli Ripost cikkeit posztolgató Update Norbijára rárontott a gonosz média és a kommentelők is, miután megint valami ostobaságot próbált előadni közel másfélmillió követőjének.

Celebek pörgetik a Fidesz médiabirodalmát

Folyamatosan növekszik a látogatottsága az általunk már bemutatott fideszes médiabirodalom ékkövének, a Ripost nevű bulvárportálnak. Az Ómolnár Miklós által főszerkesztett portál szinte kizárólag bulvárhíreket közöl, ám itt jelennek meg elsőként az ellenzéki pártokat lejáratni hivatott, legtöbb esetben hazugságokra épülő anyagok is.

Ezúttal nem ugyan nem állította a Ripostra hivatkozva, hogy a citrom gyógyítja a rákot, érdekes összefüggést vélt azonban felfedezni a cukor és a kokain között, nevezetesen hogy a kettőnek nagyon hasonló a „vegyjele”.

A posztot azóta sajnos már törölte, szerencsére néhány helyen azért megmaradt:

Screenshot: 444.hu

A kommentelők nagy vehemenciával estek neki Norbinak, aki a jelek szerint azt sem tudja, mit jelent a vegyjel, hogy magasabb szintű kémiai ismeretekről már ne is beszéljünk.

Hírdetés

A szakértő azonban nem állt le, újabb poszttal jelentkezett, ahol a szacharóz és a kokain képletét (korrigált!) mutatta be.

Norbi Update – Két képlet és milyen hasonló. Érdekes, hogy… | Facebook

Két képlet és milyen hasonló. Érdekes, hogy patkánykísérletben a szacharóz addiktívabb.

Norbi ma először óvatoskodó poszttal indított, melyben a krumpiról és a csipszről értekezett, így kezdte:

„Mai vitaindító posztom. Remélem lehet találni egy szót, amibe bele lehet kötni…”

Később menetrend szerint érkezett a következő Ripost-megosztás, majd egy ironikus bocsánatkérő poszt, amiben azt mondta, álmosan elírt egy szót, de ezután mindent tízszer ellenőriz majd. „Jólesik sok embertársam kultúrált segítőkészsége” – írta, úgy tűnik, a kulturált szót mégsem ellenőrizte tízszer.

Tegnap sikerült álmosan egy kommentben elírnom …

Tegnap sikerült álmosan egy kommentben elírnom egy szót. Kaptam érte szépen. Van aki szerint idióta, kretén, csaló vagyok. Legyen. Nem lehetek tökéletes, sajnálom. Még négy lábam sincs, könnyen botlok. Jólesik sok embertársam kultúrált segítőkészsége. Jó, hogy senki, soha nem hibázik egy picit sem. Fejlődőképes leszek ígérem és 10x megnézek minden szót.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »