Szegény Rogán Antal propagandaminiszter utolsó tartalékait élheti fel egy római 5 csillagos szállodában

Szegény Rogán Antal propagandaminiszter utolsó tartalékait élheti fel egy római 5 csillagos szállodában

Rogán Antal propagandaminiszter és második felesége, Cecília szombaton Róma belvárosának híres terénél, a Piazza del Popolónál álló Hotel de Russie teraszán ebédelt egy nővel és egy férfival.

A képeket a 444 blog egyik olvasója készítette, aki szerint Rogánék ott is szálltak meg, nem csak ebédelni ugrottak be.

Hírdetés

Az Index, ami szintén megkapta a fotókat, azt írja: az 5 csillagos szállodában a legolcsóbb szoba 2 főre egy pénteki éjszakára 230 ezer forinttól kezdődik, de van olyan lakosztályuk is, ami 8000 euró (2,5 millió forint) egy éjszakára. Ezek húzós árak, viszont Rogánnak a legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint csak 446 153 forint megtakarítása van takarékbetétben, és 27,7 millió forinttal tartozik egy banknak és 18,2 millió forinttal egy magánszemélynek.

Így tehát minden bizonnyal utolsó tartalékait éli fel a miniszter és kedves második felesége.

Gyűjtést azért nem szervezünk nekik, mert Rogán-Gaál Cecília tavaly szállt be a lakodalmas helikopterezésüket intéző Nakama and Partnersbe, amelyben nemrég többségi tulajdonos lett, a cég pedig 2016-ban 51 milliós árbevétel mellett 7,7 millió profitot termelt, így talán tud kölcsönözni megszorult férje urának némi hazaútravalót.

A libsi blog kereste egyébként a Miniszterelnöki Kabinetirodát, hogy járt-e idén nyáron Rogán Antal miniszter úr Rómában, és ha igen, mennyi időt töltött ott, hol szállt meg, mennyibe került az út, és ki fizette. Egyelőre nem kaptak választ.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »