Szegedi fideszes (!) képviselő: a lakosság biztonságérzete drámaian összeroppant, az emberek pánikban vannak

Szegedi fideszes (!) képviselő: a lakosság biztonságérzete drámaian összeroppant, az emberek pánikban vannak

A migránsok mellett naponta 100-150 bűnöző tűnik fel a Klebersbergtelepen, Gyálaréten és Szentmihályon. A lakosság biztonságérzete drámaian összeroppant, az emberek pánikban vannak – jelentette ki Nógrádi Tibor fideszes önkormányzati képviselő.

– Soha nem látott bizonytalanság és félelem lett úrrá választókerületem három településén: Klebersbergtelepen és a hozzákapcsolódó Tompaszigeti kiskertekben, Gyálaréten és kertövezetében, valamint Szentmihályon. A migránsokat megállító határzárat Mórahalom és Ásotthalom felől kezdték el építeni, ami miatt az elmúlt napokban a szegedi 4-es körzet minden eddiginél nagyobb migrációs nyomás alá került – jelentette ki Nógrádi Tibor csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Hírdetés

Nógrádi Tibor ezért a 4-es körzet minden háztartásába egy szórólapot juttat el, amelyen fontos telefonszámok és közbiztonságnövelő tanácsok lesznek majd olvashatók. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-től négy konténert kér, amibe a lakosok az ugyancsak nekik kiosztott védőruhában és maszkban a határsértők által az utcákon hagyott szemetet tudják majd dobni.

A politikus levelet küld Zélity László szegedi rendőrkapitánynak, amelyben többek között állandó rendőri jelenlétet kér majd a Tompai kapuhoz, illetve kéri a gyálaréti ártéri erdőt Röszkével összekötő szakasz újbóli megtisztítását a határsértőktől.

(Délmagyar nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »