Szédereste után buzivacsora volt Pressmanné követségén – és nagyon élvezték

Szédereste után buzivacsora volt Pressmanné követségén – és nagyon élvezték

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete arról számolt be Twitter-oldalán, hogy a júniusi "pride hónap" alkalmából "másságukat nyíltan vállaló" ismert személyeket látott vendégül a nagykövetségen.

Pressman bejegyzésében úgy fogalmazott: „Elismerjük azokat, akik minden magyar ember láthatóságáért, egyenlőségéért és emberi jogaiért dolgoznak. (…) Élveztük, hogy egy sokszínű csoportot gyűjtöttünk össze a vacsoraasztalunk köré egy érdekes és informatív beszélgetésre.”

Hírdetés

A fotók szerint az eseményen részt vett Árvai Péter, a prezentációs szoftver, a Prezi társalapítója, Ungár Péter, az LMP társelnöke, Kocsis Tibor, a 2011-es X-Faktor győztese, Barabás Richárd, a Párbeszéd önkormányzati képviselője, valamint WhisperTon "influenszer" is, írja a Mandiner.

As we enter a season of celebration of the #LGBT community, we recognize those working to advance the visibility, equality, and human rights of all Hungarians. Daniel and I enjoyed gathering a diverse group around our dinner table for an interesting and informative discussion. pic.twitter.com/RVVKvqLoOJ

— Ambassador David Pressman (@USAmbHungary) June 8, 2023

Korábban írtuk: A listától a kipáig: Gyöngyösi "csodálatos széderestét" töltött el a zsidóbuzi amerikai nagykövetnél


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »