Szebb jövedelmet remélő jobbikos pártkatona levele Szasziéknak

Adjon az Isten!

Tisztelt Staudt Gábor!

Ezúton szeretném az irányába jelezni azt, amit Szabó Gábor Pártigazgató Úr (!) felé többször is jeleztem elmúlt hetekben és az Ő indítványozására írom Önnek e levelet!

A nemrégiben feloszlatott kisvárdai alapszervezet megmaradt egyéni tagjai Tárczy Zsolt,…………., ………. – valamint sejtésem szerint EX Jobbik Kisvárda nevű közösség, minősíthetetlen hangnemben szapulják közösségi oldalakon a Jobbik Magyarországért Mozgalmat, Szabó Gábor Pártigazgatót, Bakó József Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Elnököt és jómagamat!

Közösségi csoportot hoztak létre, ahol észrevehető az is, hogy ……………….. volt választókerületi kampányfőnök is megosztásaival és hozzászólásaival egyet ért ezen személyek agyszüleményeivel!

Tudomásom szerint a megyében több alapszervezet és tag is jelezte már a megyei vezetőség egyes tagjainak, ezt a felfoghatatlan és aljas viselkedést (az aljasságot kezdjük a vezetőségnél, illetve ifj. Földi Istvánnál keresni!)

Úgy érzem, hogy azon emberek akik az elmúlt időszakban, nemhogy erősítették volna a mozgalmunkat, hanem inkább gyengítették, most lejárják azt és vezetőinket az egész világhálón (mintha nem volna rá jónéhány indok)!

Hírdetés

Ezért szeretném indítványozni a fent említett, még egyéni tagsággal rendelkező személyek, etikai bizottság elé állítását!

Nagy tisztelettel kérem Önt és az Etikai Bizottság tagjait, mihamarabb járjanak el ezen személyekkel kapcsolatban és viselkedésükért vonják őket felelősségre!

Szégyen és gyalázat, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagságában van még olyan személy, aki ilyen megnyilvánulásokat tesz közösségi oldalon (a rejtett zsidókról és cigányokról nem esik szó persze)!

(Csatolmányként küldöm a közösségi oldalakon megjelent lejárató és becsmérlő kiírásokat és hozzászólásokat!)

Tisztelettel és Becsülettel:

ifj. Földi István 
Országos Választmányi Tag

(A nevezett személy valószínűleg kitüntetett lesz a Rabbikban, mivel ilyesfajta besúgásokat, dörgölőzéseket nem csak az ún. rendszerváltás előtt kedvelték, de jelenleg is szeretik a különféle parlamenti pártok.)

Sobri Joe
Facebook. com- magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »