Százmilliókért vett budai ingatlant Farkas Flórián volt sofőrje

Százmilliókért vett budai ingatlant Farkas Flórián volt sofőrje

Farkas Flórián egykori sofőrje több száz millió forintért vásárolt meg egy budai ingatlant egy állami árverésen, cégét a licit előtt két héttel alapította – írja a Hír TV.

A XII. kerületi Tündérhegyi Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus-rehabilitációs Osztályának épülete kikiáltási áron, 509 millió forintért kelt el, amivel feltehetően nagyot bukott az állam. A csatorna Célpont című műsora megpróbálta utolérni a tulajdoni lapon szereplő céget, amely a 300 millió forint önerő mellé a Matolcsy György unokatestvére által vezetett Növekedési és Hitelbanktól kapott 200 millió forintnyi jelzáloghitelt a vásárláshoz. Az ügyvezetőt a gödöllői címén sem lehetett elérni, és – mint írják – Botlik Balázsról annyit tudni, hogy eddigi üzletei sorra bedőltek, volt már diszkója és építési vállalkozása is.

A tündérhegyi ingatlan vásárlásánál biztosra mehetett, a vezetése alatt álló Property Miracle Kft.-t épp az árverés előtt két héttel alapították. Mint a Célpont stábja megtudta, Botlik Balázs egy ideig Fellegi Tamásnak és Farkas Flóriánnak is a sofőrje is volt.

Hírdetés

http://mno.hu/

http://mno.hu/

A budai Duna-parton, az Infópark szomszédságában nettó 2 milliárd forintért, szintén kikiáltási áron, verseny nélkül adott el egy telket a vagyonkezelő a kormánnyal jó viszonyt ápoló WING Zrt. érdekeltségébe tartozó cégnek, itt az Ericsson új székházat épít majd. A szerencsés vásárlók között felbukkan a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak egykori üzlettársa, Paár Attila is: cége, az állami tendereken jól szereplő West Hungária Bau egy Andrássy úti palotát szerzett meg szintén kikiáltási áron, verseny nélkül – teszi hozzá a Hír TV.

A Célpont műsorának ismétlése szombaton 19 óra 30 perckor, valamint hétfőn 15 óra 30 perckor tekinthető meg a Hír TV-n.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »