Százezrével hamisítottak aláírást a listaállító pártok

Már most elcsalták a választást, ugyanis nem vizsgálták az aláírások valódiságát! A Magyar Hajnal, az országban talán egyedüliként nem csalt, saját nevének használatát a cionista NVB megtiltotta, így, pénz nélkül és a médiabojkottal szemben nem is tudott országos listát állítani. Büntető feljelentéseket viszont sokan tehetnek még országszerte. A csalás bele van kódolva a választási eljárásról szóló törvénybe. Voltaképpen az egész választás végeredménye más most kétes, és minden lehetséges fórumon, eszközzel meg kell találni.
Az országos listát állító közel 25 párt óriási többsége csalt, adatokat cserélt és aláírásokat hamisított. Számos körzetből kaptunk visszajelzést olvasóktól és jelöltektől, hogy 2-300 aláírás összegyűjtése után a nevenincs, de ismertebb (!) pártok aktivistái is feladták a küzdelmet, és nemes egyszerűséggel adták-vedték az aláírásokat. Ez úgy “működik”, hogy átmásolják a személyes adatokat, majd az aláírást, az eredetit nézve, lemásolják. Ami persze igazságügyi szakértővel, grafológussal könnyen kiszűrhető. E pártok zöme soha nem fejtett ki tevékenységet és vélhetően ezután sem fog.A cionista parlamenti pártok másként csalnak, ezek médiafölényükkel, pénzzel, több millirdos óriásplakátkampánnyal, áltevékenységükről szóló PR hírekkel, a nacionalisták elleni bojkottal érik el hogy magyar érdekű erő ne rúghasson labdába. Ettől függetlenül egy-két körzetben megizzadt parlamenti párt is.Az is az esélyegyenlőtlenséget erősíti, hogy a listaállítóknak akkor sem kell egy fillért sem visszafizetni az állami százmilliókból, ha nulla darab voksot érnek el.

A Magyar Hajnal jelöltjei is kaptak “üzleti ajánlatokat”, de nem éltek vele, így az országosan összegyűlt mintegy 7 ezer aláírásuk törvényes, versenyben maradt és pár tucat aláírás híján kiesett jelöltjeik eredménye valós – tájékoztatta portálunkat az MH vezetősége.

Hírdetés

A magyarhajnal.com úgy értesült,  az MH jelöltjei mindent megtesznek, hogy körzetükben felderítsék a konkrét csalásokat és lebuktassák a kamupártokat, miután a helyi választási bizottságokba delegálták megbízottjukat.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »