Száz gyerekig meg sem áll egy pakisztáni – jó úton halad, épp negyedik feleségét keresi

Száz gyerekig meg sem áll egy pakisztáni – jó úton halad, épp negyedik feleségét keresi

Már negyedik feleségét keresi egy harmincöt gyermekes pakisztáni férfi, hogy teljesítse életének legfontosabb célkitűzését: száz saját gyereket akar.

Egy pakisztáni férfi vallási kötelességből minél több gyermeket szeretne nemzeni, de félő, hogy kemény fába vágta a fejszéjét: eddig 35 gyermeke született 3 meglevő feleségétől, de a pakisztáni törvények szerint már csak egy feleséget fogadhat maga mellé – írja a Mail Online.

A férfi 100 gyermeket szeretne: ha sikerül egy negyedik nőt elvennie, akárhogyan nézzük, célkitűzése asszonyonként legalább 16 gyermeket jelentene a meglévőkön kívül.

A szótlan feleségek nem ellenkeznek

A férfi állítja, hogy mindhárom felesége beleegyezett, hogy negyedszerre is megházasodjon. Ez nem mellékes információ, hiszen a pakisztáni törvények szerint a nők megvétózhatnák a döntését. A riportereknek hinniük kellett a férfinak, mert a családfő megtiltotta nejeinek, hogy nyilatkozzanak.

Hírdetés

A Korán szerint egy férfi akkor fogadhat maga mellé több asszonyt, ha mindegyikükkel egyformán bánik – magyarázta a Mail Online-nak Rafia Zakaria, a pakisztáni nők jogaiért harcoló egyik aktivista, aki tanulmányokkal is tudja bizonyítani a poligámia káros hatásait a nők és a gyermekek esetében.

A hasonló esetekkel foglalkozó ügyvédek is úgy gondolják, hogy óriási lelki gyötrelmeken mennek keresztül a 3-4 feleséget tartó férfiak családjai, akik a családfő halála után általában egymásnak esnek a hagyatékért – mesélte a lapnak egy helyi családjogi ügyvéd, Mohammed Bilal Kasi.

(Híradó)

Volt MTA-alelnök: Brüsszelben 2030-ra muszlim többség lesz

A magyarországi koptok vezetője szerint már késő, meg fogják szállni egész Európát – a csalit bekapta a földrész

A bátor veszprémi érsek kitart véleménye mellett: a muszlimok nemcsak nem akarnak, de képtelenek is alkalmazkodni, hiszen ők hódítani jönnek


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »