Szávay nem tudta politikailag elferdíteni Jakab heftijét, így sajnos nem folytathatja az asszisztálást

Szávay nem tudta politikailag elferdíteni Jakab heftijét, így sajnos nem folytathatja az asszisztálást

"A mai napon kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból, amelyet egykoron tizenhárom barátommal együtt alapítottam. Húsz évet hagyok a hátam mögött onnantól kezdve, hogy elsős egyetemistaként 2000 szeptemberében elődszervezetünk, a Jobboldali Ifjúsági Közösség tagjává váltam. Döntésemet a nyilvánosság előtt indokolni nem kívánom, más párthoz nem csatlakozom, sajtómegkeresésekre nem válaszolok, lakájmédiában futtatott Jobbik-szakértő nem leszek. Egykori barátaimnak, tagtársaimnak jó munkát kívánok" – írja Szávay István a Facebookon.

Hírdetés

Annak ellenére, hogy nem indokolja, a döntésnek ahhoz lehet köze, hogy Jakab Péter lett a Jobbik új elnöke – írja a 24. Szávayt tartották az egyik olyan politikusnak, aki elsőre megakadályozta, hogy Jakab elnök lehessen a pártban.

Szávay István volt egyébként az egyik jobbikos politikus, aki a párt részéről letárgyalta az önkormányzati választás előtti budapesti ellenzéki összefogás részleteit – emlékeztet az Azonnali.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fszavayistvan%2Fposts%2F1519971694835182&width=480&show_text=true&height=611&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »