Szávay István és Novák Előd televíziós nyilatkozatai a Jobbik “profilváltása” kapcsán

NIF: Nem kívánjuk kommentálni a Jobbik elnökének lépését, mindenkinek szíve joga, hogyan szedi szét a pártját, pláne annak fényében, hogy a Fidesz eddig minden rivális pártot szétvert, kivéve a Jobbikot. Ne legyen igazunk, de az ördög mindig megbújik a háttérben.

Vajon milyen szerepe lehet ebben a történetben a Fidesznek? Lehet-e ebben egyáltalán szerepe? Milyen szerepe lehet Simicska Lajosnak? Valóban igazi az Orbán-Simicska háború, vagy esetleg egy alattomos többlépcsős stratégia része, egy színlelt, megjátszott ellenségeskedés színpadi változata, hogy így sikerüljön a Jobbik egységét megbomlasztani? Ne feledjük, a Fidesz hatalmára a legnagyobb veszélyt a Jobbik jelenti. Esetleg Vona Gábor önkéntelenül belesétál egy alattomos csapdába? Kívánjuk, hogy ne így legyen!

Novák Előd az M1 Ma este c. műsorában (2016.04.21.)

Hírdetés

Szávay István a Hír TV Magyarország élőben c. műsorában (2016.04.22.)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

MORVAI A “JOBBIK BOTRÁNYRÓL”, MIGRÁCIÓS HÍREKRŐL, AZ ERDÉLYI MAGYAROK JOGFOSZTOTTSÁGÁRÓL A HÍR TV-BENVONA: EZ MOST EGY VIZSGAHELYZET ARRÓL, HOGY VALÓBAN KORMÁNYZÓKÉPESEK VAGYUNK-EVÉGLEGESEN CUKISODIK A JOBBIK: VONA MENESZTI A 3 RADIKÁLIS ALELNÖKÖTVONA NÉPPARTOSODIK! ELEGE VAN A RADIKÁLISOKBÓL, AKIKNEK KÖSZÖNHETŐEN A JOBBIK A PARLAMENTBEN LEHET!
Kategória:Belföld, Hírek, Jobbik, Videó


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »